Samen voor De Bilt is vernieuwd

 in Nieuws
Samen voor De Bilt is vernieuwd! We hebben een nieuw logo, een nieuwe website en onze communicatiemiddelen worden aangepast.

 

Al tien jaar is Samen voor De Bilt hèt netwerk en dè specialist in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in De Bilt en omgeving. Na dit decennium hebben we eens naar onszelf gekeken. We zijn druk geweest ons in te zetten voor maatschappelijke betrokkenheid. Maar sloot onze uitstraling nog wel aan bij wàt wij willen uitstralen? Het werd tijd voor reflectie, tijd voor vernieuwing.

Imago
Er is gekeken naar de profilering en het imago van de Samen-voor-formule. Naast Samen voor De Bilt zijn er nog 8 andere vestigingen die ieder op hun eigen wijze maatschappelijk betrokken ondernemen vormgeeft. Samen voor De Bilt heeft een sterk netwerk en een directe lijn met het bedrijfsleven en met maatschappelijke organisaties. Door ons betrouwbaar en flexibel op te stellen kunnen wij bemiddelen tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties en elkaar in verbinding brengen. Doel ervan is te komen tot een waardevolle samenwerking: een match.

Nieuw logo
Passend en aansluitend bij de huidige Samen-voor-formule, is een nieuw logo ontworpen. Het logo verbeeldt het verbinden van twee werelden. Enerzijds het bedrijfsleven en anderzijds de maatschappelijke organisaties. Beiden smelten als het ware samen en gaan voor een hechtere samenleving. Niet voor niets zijn de kleuren van het nieuwe logo oranje en paars. Oranje staat voor bemiddeling, ondersteuning, verbinding maken en samenwerken. Terwijl paars raad en daadkracht weergeeft. Juist deze elementen passen exact bij de visie en missie van Samen voor De Bilt. Onderdeel van de nieuwe huisstijl is ook een nieuwe website, die aansluit bij de online wensen en ontwikkelingen.

Vernieuwing
Met ingang van 1 november 2016 gaat Samen voor De Bilt vernieuwen. Het logo verandert, de nieuwe website gaat live en de communicatiemiddelen worden aangepast zodat alles weer met elkaar matcht. Onze dienstverlening blijft echter hetzelfde. Ook het team van Samen voor De Bilt staat als vanouds voor u klaar: samen staan wij voor maatschappelijk betrokken ondernemen.

Meer weten?
Meer weten over hoe Samen voor De Bilt u kan helpen met maatschappelijk betrokken ondernemen? Neem dan contact op met Joanne Penning, directeur Samen voor De Bilt, joanne@samenvoordebilt.nl.

Kijk in onze agenda voor activiteiten die wij binnenkort organiseren.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt organiseert in het voorjaar van 2020 een maatschappelijk diner
X