Stem op Samen voor De Bilt

 in Nieuws
Geef gastlessen op Biltse scholen een ‘boost’ en stem!

 

16 januari 2017

Samen voor De Bilt heeft bij het ING Nederland fonds een aanvraag ingediend voor een donatie om het geven van gastlessen op Biltse scholen nog beter te kunnen verzorgen. Daarop is positief gereageerd met het bericht dat we zijn geselecteerd voor de stemronde!

Wat willen we met de donatie?
Een van de werkzaamheden die Samen voor De Bilt doet, is het geven van gastlessen door bedrijven op scholen. Met de donatie kunnen we de gastlessen een extra ‘boost’ geven, zodat gastlessen frequenter, efficiënter en gerichter gegeven kunnen worden op scholen in De Bilt en Bilthoven.

Over het ING Nederland fonds
Het ING Nederland fonds is in het leven geroepen om lokale initiatieven in Nederland te ondersteunen met kennis, tijd en donaties. De campagne ‘Help Nederland vooruit‘ is opgezet om lokale initiatieven een steuntje in de rug te geven.

Stem nu!
Geef de gastlessen op Biltse scholen een 'boost' en stem op Samen voor De Bilt.STEM OP ONS:   Stem op Samen voor De Bilt

(Stemmen kon tot en met 30 januari 2017.
De uitslag wordt op 18 februari 2017 bekend gemaakt)

 

Hartelijk dank voor uw stem!

Meer informatie
Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Joanne Penning, directeur Samen voor De Bilt, (06) 46 06 40 10, of Judith Boezewinkel, (06) 11 56 49 57.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

STIDAD - Bedrijfspartner van Samen voor De BiltSam Polderman, docent Economie op de Oranje Nassau School, en Tilly van Bussel, schuldhulpverlener bij de Regionale Sociale Dienst, laten met een voorbeeld zien hoe snel een schuld oploopt. (Foto: Hans Lebbe - HLP Images)
X