Agterberg neemt Van Boetzelaerpark onderhanden

 in Nieuws
Medewerkers van Agterberg hebben goed werk geleverd in het Van Boetzelaerpark.

(Foto’s: © Hans Lebbe – HLPImages)

10 maart 2018

Het was een drukke ochtend in het Van Boetzelaerpark op zaterdag 10 maart tijdens NLdoet. Vrienden van het Van Boetzelaerpark hadden voldoende klussen verzameld voor de bijna 30 vrijwilligers die zich hadden opgegeven om te werken in het park.

Acht van de vrijwilligers in het park waren medewerkers van Agterberg Bedrijven. Als professionals zorgden zij voor het omzagen van een aantal bomen. Het groenafval werd meteen verwijderd. Andere vrijwilligers, onder meer van Rotary De Bilt-Bilthoven, snoeiden bomen en struiken. Ook werd zwerfafval uit plantvakken gehaald en uit het water gevist.

Meerwaarde
Deelname aan NLdoet is een belangrijk terugkerend evenement voor het Van Boetzelaerpark. Het betekent dat er extra werkzaamheden verricht kunnen worden, waar op andere momenten minder of geen tijd voor is.

Agterberg koos het Van Boetzelaerpark niet voor niets als plek om zich vrijwillig in te zetten. ‘Als Bilts bedrijf rijden onze medewerkers vaak langs het park. Het is een herkenbare plek. En juist hier kunnen we onze expertise inzetten en iets extra’s doen voor de Biltse samenleving’, aldus Madeleine van Nesselrooij, secretaresse bij Agterberg.

NLdoet vond op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018 plaats. Er werd gewerkt onder andere bij de kinderboerderij De Schaapskooi, Accolade Zorggroep d’Amandelboom en woonzorgcentrum Schutsmantel. In totaal werd er in gemeente De Bilt op circa 40 verschillende plekken vrijwilligerswerk gedaan. Dat betekent zo’n 300 actieve inwoners. NLdoet is een jaarlijkse activiteit om vrijwilligerswerk in de lokale samenleving te stimuleren en zoveel mogelijk verbindingen te maken tussen mensen, organisaties en bedrijven.

Meer weten?
Wilt u, net als Agterberg Bedrijven, samen met collega’s actief zijn in de Biltse samenleving, neem dan contact op met Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl of M (06) 11 56 49 57.

Zie ook:
Vrienden van het Van Boetzelaerpark – Veel vrijwilligers actief in het Van Boetzelaerpark tijdens NLdoet

De Bilt in Beeld maakte een verslag van NLdoet 2018 in gemeente De Bilt:
NLdoet 2018 in De Bilt van start
NLdoet 2018 in De Bilt vervolg
NLdoet 2018 in De Bilt, dag 2

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X