Week van de Duurzaamheid De Bilt

 in Matches, Nieuws
Van 6-14 oktober 2018 is de Week van de Duurzaamheid in De Bilt

3 oktober 2018

Van 6 tot 14 oktober 2018 organiseren zes duurzame koplopers (BENG!, Biltsheerlijk, Repair Café, Wereldwinkel De Bilt, Werkgroep Fairtrade De Bilt en Samen voor De Bilt) in gemeente De Bilt de Week van de Duurzaamheid.

Doel
In deze Week van de Duurzaamheid laten tal van organisaties, bedrijven en mensen in gemeente De Bilt zien hoe zij een bijdrage leveren aan een duurzame(re) samenleving. Doel van deze inspiratieweek is om andere organisaties, bedrijven en inwoners aan te sporen nieuwe duurzaamheidsinitiatieven te ondernemen. Samen met elkaar de uitdaging aan te gaan en samen te werken aan een betere leefomgeving voor nu en in de toekomst.

Activiteiten
Tijdens deze week staat de agenda vol met allerlei activiteiten die passen in de zeventien wereldwijde duurzame ontwikkelingsdoelen. Diverse organisaties in gemeente De Bilt organiseren workshops, wandelingen, exposities, gastlessen, inspiratiebijeenkomsten, proeverijen, gesprekken en veel meer. Bekijk de actuele agenda op DuurzaamDeBilt.nl.

Samen voor De Bilt organiseert samen met Wereldwijs en het KNMI op 11 oktober gastlessen op diverse Biltse basisscholen.

De week van de Duurzaamheid is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van gemeente De Bilt en stichting Mens en zijn Natuur.

Meer informatie
Duurzaamdebilt.nl
Duurzaam De Bilt op Facebook 
Een duurzaam De Bilt maakt een wereldwijd verschil (gemeente De Bilt)
Of neem contact op met Joanne Penning, directeur Samen voor De Bilt, joanne@samenvoordebilt.nl.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X