Vrolijk Pasen met bloemen voor zorginstellingen

 in Nieuws
Koop een bloemetje en bezorg bewoners in Biltse tehuizen een vrolijk Pasen

(Foto: Joyce Reimus – HLP Images)

3 april 2020

Veel mensen zitten door het coronavirus gedwongen thuis. Voor met name jongeren en ouderen in de zorginstellingen betekent dit dat zij ook met Pasen niet naar buiten mogen. Hoe mooi zou het zijn als inwoners van en bedrijven in De Bilt de bewoners in deze tehuizen een vrolijk Pasen bezorgen met een bloemetje? Diverse lokale bloemisten en zorginstellingen doen mee aan deze vrolijke Paasgroet.

Hoe werkt de actie?
U koopt op donderdag 9 of vrijdag 10 april aanstaande bij één van de deelnemende bloemisten in gemeente De Bilt een bosje bloemen. De bloemen kunt u zelf geven aan iemand die niet naar buiten mag nu of u levert de bloemen af bij een zorginstelling bij u in de buurt. U kunt de bloemen ook achter laten bij de bloemist. Samen voor De Bilt zorgt dan dat deze bij een zorginstelling terecht komen.

Doet u mee? Samen staan we sterk!

Samen voor De Bilt organiseert Paasactie met een bloemetje voor bewoners van Biltse zorginstellingen (Foto: © Joyce Reimus - HLP Images)

Deelnemende bloemisten
Bloemisten die meedoen met deze ‘Paas-bloemengroet’ herkent u aan de poster op hun winkeldeur. Daarop staat dezelfde foto als bij dit bericht. Daar liggen ook speciale kaartjes klaar voor bij de bloemen. De deelnemende bloemisten zijn:

Met een bosje bloemen maakt u op een hele simpele manier een ander blij.

Deelnemende zorginstellingen
Op donderdag 9 en vrijdag 10 april staan bij de hoofdingang van de volgende zorginstellingen emmers met water klaar voor de bloemen:

Initiatiefnemer
Samen voor De Bilt is initiatiefnemer van deze bloemenactie en heeft veel contact met de zorginstellingen in De Bilt. Van medewerkers in deze zorginstellingen hebben wij begrepen dat bewoners het enorm waarderen als zij in deze vervelende tijd een bloemetje ontvangen. Daardoor kwam Samen voor De Bilt op het idee voor deze spontane bloemenactie.

Als lokaal bedrijf meedoen?
Bent u met uw bedrijf gevestigd in gemeente De Bilt en wilt u ook meedoen met deze bloemenactie? Fantastisch, graag! Hoe meer bossen bloemen worden gekocht, des te meer bewoners in de Biltse zorginstellingen kunnen we blij maken!

Meer informatie
Wilt u meer informatie over deze actie? Of wilt u met uw organisatie maatschappelijk betrokken zijn bij gemeente De Bilt? Neem dan contact op met Joanne Penning, directeur Samen voor De Bilt, telefoon (06) 46 06 40 10 of via joanne@samenvoordebilt.nl.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Jongeren van Zorgboerderij Griftenstein en Zorg bakken taarten voor RIVM-medewerkersDe Wereldwinkel De Bilt verrast RIVM-medewerkers met Tony's Chocolonely paaseitjes
X