Biltse Bloemengroet hartverwarmend succes

 in Nieuws
Paasactie Biltse Bloemengroet bracht glimlach op vele gezichten

14 april 2020

De donderdag en vrijdag voor Pasen organiseerden wij de Paasactie “Biltse Bloemengroet voor mensen die deur niet uit mogen”. Met ruim 400 bossen bloemen mogen we de actie als een succes beschouwen! Diverse lokale bloemisten en zorginstellingen deden mee aan deze hartverwarmende Paasgroet.

Inwoners van De Bilt
Veel Biltse inwoners deden mee aan onze actie en gingen vaak speciaal naar een deelnemende bloemist om bloemen te kopen. Burgemeester Sjoerd Potters bracht namens het college van gemeente De Bilt bloemen naar het Thomashuis in Maartensdijk. Daarnaast hebben inwoners van gemeente De Bilt ook op eigen initiatief ook aan thuiszitters bloemen gegeven.
Biltse bedrijven zoals Huussen Elektro en Poonawalla Science Park B.V. boden spontaan bloemen aan. Het CDA doneerde ook bloemen. Bloemisten voegden vaak zelf nog een paar extra bossen toe.

Paasactie Biltse Bloemengroet hartverwarmend succes

400 bossen bloemen!
Uiteindelijk hebben we vanuit Samen voor De Bilt ruim 400 bossen bloemen gebracht naar diverse instellingen en mensen die hun huis niet uit mogen. De bloemen toverden een glunderende glimlach op veel gezichten. Soms zelfs tot tranen geroerd.

Deelnemers
Aan deze actie deden zes bloemisten mee:

Paasactie Biltse Bloemengroet hartverwarmend succes

De volgende elf zorginstellingen ontvingen de bloemen:

 

Paasactie Biltse Bloemengroet hartverwarmend succes

Hartelijk dank!
De Biltse Bloemengroet was een hartverwarmende actie die een zonnestraal bracht in veel huizen. Wij willen alle gulle gevers enorm bedanken! Ook voor de aardige en ontroerende woorden die u op de kaartjes schreef. Ook alle deelnemende bloemisten ontzettend bedankt voor jullie medewerking. #Samenstaanwesterk!

Reportage
Zie ook de reportage die Regio TV De Bilt maakte van burgemeester Sjoerd Potters die bloemen bracht bij het Thomashuis in Maartensdijk.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over deze actie? Of wilt u met uw organisatie maatschappelijk betrokken zijn bij gemeente De Bilt? Neem dan contact op met Joanne Penning, directeur Samen voor De Bilt, telefoon (06) 46 06 40 10 of via joanne@samenvoordebilt.nl.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

De Wereldwinkel De Bilt verrast RIVM-medewerkers met Tony's Chocolonely paaseitjesTap DELA verrast saxofonisten bij Thomashuis (foto: Ria Luichies - TAP Dela)
X