De Wereldwinkel zet RIVM-medewerkers in het zonnetje

 in Nieuws
Mooie match tussen twee van onze partners: Wereldwinkel en RIVM

15 april 2020

Het RIVM, een gezichtsbepalend instituut in gemeente De Bilt, is nu door de coronacrisis een epicentrum van overleg en hoop voor de toekomst van heel Nederland.

De Wereldwinkel De Bilt verrast RIVM-medewerkers met Tony's Chocolonely paaseitjes

Toewijding
Dagenlang onderzoeken de wetenschappers het verloop van corona en geven medische adviezen over hoe het beste te handelen. Zij doen dit, net als alle mensen in de zorg en andere vitale beroepen, vol toewijding.
Voor onze maatschappelijke partner de Wereldwinkel reden genoeg deze mensen in het zonnetje te zetten en alle RIVM-medewerkers te bedanken. Dat doen zij ook als inwoners van De Bilt.

Tony’s Chocolonely
De medewerkers van de Wereldwinkel hebben – in overleg met Samen voor De Bilt en het RIVM – voor een attentie gezorgd voor die afdelingen van het RIVM, die nu zo extra hard aan het werk zijn. Zij kregen paaseitjes van Tony’s Chocolonely, fairtrade en slaafvrij. “Hiermee willen wij de medewerkers van het RIVM ook laten weten, dat wij aan hen denken in deze voor hen zo drukke, hectische tijd”, aldus de medewerkers van de Wereldwinkel.

Eerder verraste Zorgboerderij Griftenstein & Zorg de medewerkers van het RIVM al met lekkere taarten.

Meer informatie
Wilt u meer informatie en/of wilt u net als de Wereldwinkel ook bijdragen aan meer maatschappelijke betrokkenheid in gemeente De Bilt? Neemt u dan contact op met Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, 06-11 56 49 57.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt organiseert Paasactie met een bloemetje voor bewoners in Biltse zorginstellingen (Foto: © Joyce Reimus - HLP Images)Paasactie Biltse Bloemengroet hartverwarmend succes
X