Tap DELA verrast saxofonisten bij Thomashuis

 in Nieuws
Tap DELA kwam de spelende saxofonisten bij het Thomashuis verrassen

(© Foto: Ria Luichies (Tap DELA)

23 april 2020

Normaal spelen Ton, Marjolein en Ankie met zes saxofonisten in XASAXA. Voor de bewoners van het Thomashuis in Maartensdijk studeerden zij een speciaal repertoire in. Tap DELA – één van onze bedrijfspartners – verraste de saxofonisten die bij het Thomashuis speelden.

 

Tap DELA verrast saxofonisten bij Thomashuis (foto: Ria Luichies - TAP Dela)

Vrolijke noot
Met een heerlijk warme voorjaarszon en op 1,5 meter afstand genoten op woensdag 22 april jl. spelers en luisteraars volop van de vrolijke noten. Nadia Gandon-Najib van Tap DELA kwam de muzikanten verrassen: “Tap DELA steunt graag initiatieven die meer waarde geven aan het leven daarom bloemen voor de saxofonisten.”

Meer informatie
Samen voor De Bilt organiseerde dit optreden. Wilt u ook optreden voor een (zorg)instelling? Of wilt u met uw organisatie maatschappelijk betrokken zijn bij gemeente De Bilt? Neem dan contact op met Joanne Penning, directeur Samen voor De Bilt, telefoon (06) 46 06 40 10 of via joanne@samenvoordebilt.nl.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Paasactie Biltse Bloemengroet hartverwarmend succesBlogs van Samen voor De Bilt
X