Lunch voor medewerkers in Biltse zorginstellingen

 in Nieuws
Medewerkers in Biltse zorginstellingen krijgen lunch

13 juli 2020 

De activiteitenmedewerkers van zorginstellingen hebben tijdens de coronatijd een intensieve periode gehad. Samen voor De Bilt vond het belangrijk hun contactpersonen eens in het zonnetje te zetten. Tijdens de lunch die wij organiseerden, gingen de gesprekken over hoe zij deze periode ervaarden.

Samen voor De Bilt organiseerde lunch voor medewerkers Biltse zorginstellingen in Paviljoen Beerschoten van Het Utrechts Landschap

Lunch
Samen voor De Bilt nodigde onlangs hun contactpersonen van diverse Biltse zorginstellingen uit voor een lunch in Paviljoen Beerschoten van het Utrechtse Landschap. Deze activiteitenmedewerkers hebben tijdens de coronatijd een intensieve periode gehad. Samen voor De Bilt vond het daarom belangrijk om hen in het zonnetje te zetten met een verdiende lunch.

Samen voor De Bilt organiseerde lunch voor medewerkers Biltse zorginstellingen

Verhalen delen
Tijdens de lunch was er voldoende tijd en ruimte om hun verhalen en ervaringen te delen. Woorden die in de gesprekken naar voren kwamen, waren rollercoaster, confronterend, stilstand en tegelijkertijd flexibel moeten handelen. Unaniem was de ervaring dat het voor iedereen zo moeilijk was om mensen op afstand nabijheid te geven. Daarbij werd veel onmacht en eenzaamheid ervaren.

Verwennen
De gezamenlijke lunch was bedoeld om even verwend te worden. Bedrijfspartner TAP Dela bood deze heerlijke lunch aan. Zij bood alle gasten een bos bloemen en bonbons aan omdat zij graag initiatieven steunt die meer waarde geven aan het leven. De lunch werd muzikaal afgesloten door Susan Blokhuis die een passend lied zong en zich daarbij op gitaar liet begeleiden door Robert Molema.

Activiteiten in Biltse zorginstellingen
Bekijk welke activiteiten er tijdens de coronaperiode onder meer werden georganiseerd in de diverse Biltse zorginstellingen.

Meer informatie
Samen voor De Bilt organiseerde deze lunch. Wilt u met uw organisatie maatschappelijk betrokken zijn bij gemeente De Bilt? Neem dan contact op met Joanne Penning, directeur Samen voor De Bilt, telefoon (06) 46 06 40 10 of via joanne@samenvoordebilt.nl.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Bibliotheek Idea Bilthoven is partner geworden van Samen voor De Bilt.
X