Bibliotheek Idea Bilthoven is nieuwe partner

 in Nieuws
Bibliotheek Idea Bilthoven is partner geworden van Samen voor De Bilt.

5 oktober 2020

Met de officiële ondertekening zijn wij een nieuwe partner rijker: Bibliotheek Idea in Bilthoven!

Als eerste gaan we lunches organiseren voor thuiswerkers rond het thema boeken. Denk aan een boekbespreking, boeken ruilen , boekverfilmingen bespreken en dergelijke. Het lijkt er sterk op dat veel werknemers voorlopig nog thuis moeten werken. “Een coronaproof verzetje in de bibliotheek kan dan de dag even onderbreken. Houd onze website in de gaten” aldus Dorine Donders van Bibliotheek Idea in Bilthoven.

Bibliotheek Idea Bilthoven is partner geworden van Samen voor De Bilt.

Bibliotheek Idea Bilthoven is partner geworden van Samen voor De Bilt.

Over Bibliotheek Idea
RegioCultuurCentrum Idea is een actieve, klantgerichte organisatie voor alle burgers in de samenleving. Idea bestaat uit zes bibliotheken, een kunstencentrum, een theater, een cultuurpunt, een kunstuitleen en een volksuniversiteit in de gemeenten Bunnik, De Bilt, Soest en Zeist. Bij Idea is iedereen welkom en het is dan ook de meest bezochte publieke instelling in de vier gemeenten.

Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?
Samen voor De Bilt stimuleert ontmoetingen tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wilt u met uw organisatie ook maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Samen voor De Bilt via Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, M 06-11 56 49 57.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt organiseerde lunch voor medewerkers Biltse zorginstellingen
X