Online lunch cliënten Reinaerde en Biltse ambtenaren

 in Nieuws
Cliënten van Reinaerde lunchen online met ambtenaren van gemeente De Bilt

11 november 2020

© Grote foto: Hans Lebbe / HLP Images

In het knusse theehuisje van de Schaapskooi troffen ze elkaar: cliënten Martijn en Femke van onze founder Reinaerde en Harry en Gerdi van eveneens onze founder gemeente De Bilt. Niet in levende lijve, maar online.

Tijdens een gezellige lunch zaten ze achter de computer. Martijn en Femke praatten honderduit met de ambtenaren, alsof er geen laptopscherm was. Door corona zien mensen elkaar minder, terwijl de behoefte aan sociaal contact onverminderd groot is. Online is een manier om toch (nieuwe) mensen te ontmoeten.

Samen voor De Bilt - Martijn, Femke en Lise van Reinaerde genieten van een online lunch met gemeente De Bilt (© Foto: Hans Lebbe, HLP Images)

Samen voor De Bilt – Martijn, Femke en Lise van Reinaerde genieten van een online lunch met gemeente De Bilt (© Foto: Hans Lebbe, HLP Images)

Online lunch
Onze maatschappelijke partner Stichting Eet Mee! en Samen voor De Bilt bundelden hun krachten en organiseerden samen een aantal online lunches. Stichting Eet Mee organiseert ontmoetingen via etentjes bij mensen thuis. In deze coronatijd zijn dat video-etentjes. Met de online etentjes van Eet Mee! hebben mensen uit het netwerk van Samen voor De Bilt gelegenheid elkaar toch te ontmoeten. Zowel voor de ambtenaren als de cliënten was de lunch erg leuk en waardevol. En voor gemeente De Bilt is dit een ideale manier om toch haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Burgemeester op de bucketlist
De lunch krijgt voor Femke nog een leuk staartje. Harry van gemeente De Bilt beloofde namelijk aan de burgemeester te vragen of Femke een keer op bezoek mag komen. Dan is de grootste wens op haar bucketlist vervuld! Burgemeester Sjoerd Potters heeft inmiddels laten weten dat Femke van harte welkom is na de  coronapandemie, zodat ze elkaar dan ook veilig de hand kunnen schudden.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de samenwerking tussen onze founders en maatschappelijke partner? Of heeft u interesse om partner te worden van Samen voor De Bilt? Neem dan contact op met Joanne Penning, directeur Samen voor De Bilt, telefoon (06) 46 06 40 10 of via joanne@samenvoordebilt.nl.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt - Dag van de Ondernemer (Foto © Hans Lebbe/HLP Images)
X