Rabobank schenkt versierde kerstbomen

 in Nieuws
Rabobank Rijn en Heuvelrug schenkt prachtig versierde kerstbomen

10 december 2020

Onze founder Rabobank Rijn en Heuvelrug doneerde deze week vijf prachtige kerstbomen aan mensen die wel een extraatje kunnen gebruiken. Een aantal gezinnen van Samen Oplopen De Bilt waren de gelukkigen. De BoodschappenPlusBus van onze maatschappelijke partner MENS De Bilt bracht de kerstbomen aan de deur.

 

Samen voor De Bilt en Zeist - Rabobank Rijn en Heuvelrug schenkt prachtig versierde kerstbomen

Corine Das-Evers, manager dagelijkse bankzaken van Rabobank Rijn en Heuvelrug vertelt: “Vanwege de coronacrisis zijn sommige kantoren nog steeds gesloten. Daarom besloten we vijf kunstkerstbomen met versiering en lichtjes weg te geven. We vroegen onze samenwerkingspartners Samen voor De Bilt en Samen voor Zeist wie we hiermee blij konden maken.’
Dat resulteerde in deze mooie samenwerking met onze collega’s in Zeist. Met elkaar hebben we vier gezinnen blij gemaakt die zelf zo’n mooie boom kunnen aanschaffen. De vijfde boom ging naar de Weggeefwinkel, die er ook een gezin mee verblijdde. Zo kwamen alle bomen goed terecht!

Samen voor
Samen voor De Bilt en Samen voor Zeist organiseerden gezamenlijk deze actie. Beide organisaties stimuleren maatschappelijk betrokken ondernemen in hun eigen woonplaats. Met het organiseren van ontmoetingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties versterken zij de lokale samenleving.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over deze samenwerking? Neem dan contact op met Judith Boezewinkel, intermediair Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, judith@samenvoordebilt.nl.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt - Dag van de Ondernemer (Foto © Hans Lebbe/HLP Images)WIJ(K)GELUK - Een roos aan een buurtgenoot
X