WIJ(K) GELUK – Rozenactiviteit

 in Nieuws
Roos met persoonlijke boodschap voor een buurtgenoot

17 december 2020

WIJ(K)GELUK - Een roos aan een buurtgenoot

Aan wie geef jij deze roos? Geef een roos met een persoonlijke boodschap aan een buurtgenoot. Want waarom wachten met iets aardigs zeggen als het ook vandaag kan? Dit is de aftrap van het project WIJ(K) GELUK, met als doel geluksmomenten creëren en contacten stimuleren tussen wijkbewoners in de gemeente De Bilt.

Lichtpuntjes
Heleen André de la Porte, projectleider van WIJ(K) GELUK vertelt “Zo eenvoudig kan het zijn. Geef geluk door en maak zo je buurt een klein beetje mooier”. Ze legt uit hoe belangrijk het is om naar elkaar om te kijken. Juist dichtbij in je eigen straat of wijk, in deze tijd waarbij afstand houden noodzakelijk is. Laat je buurtgenoten weten dat ze er niet alleen voor staan. Het project WIJ(K) GELUK brengt lichtpuntjes en nodigt iedereen van harte uit om mee te helpen.’

WIJ(K)GELUK - Een roos aan een buurtgenoot

Samenwerking
WIJ(K) GELUK is een initiatief van onze maatschappelijke partner het KunstenHuis, Dynamo Advies en Samen voor De Bilt. Het project wordt financieel ondersteund door onze bedrijfspartner Tap DELA Bilthoven, onze founder gemeente De Bilt, Stichting Mens en zijn Natuur en onze founder Rabobank Rijn en Heuvelrug.

Ook wijkgeluk brengen in je eigen wijk?
Kijk op www.actiefindebilt.nl onder de button WIJ(K) GELUK. Daar vind je ook de contactgegevens van projectleider Heleen André de la Porte (onder eerste bullit).

Meer informatie
Wilt u meer informatie over deze samenwerking? Neem dan contact op met Judith Boezewinkel, intermediair Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, judith@samenvoordebilt.nl.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt en Zeist - Rabobank Rijn en Heuvelrug schenkt prachtig versierde kerstbomenSamen voor De Bilt - Dag van de Ondernemer (Foto © Hans Lebbe/HLP Images)
X