Eetcafé Van Miltenburg is Valentijn bij Reinaerde

 in Nieuws
Rotary Groot Bilthoven komt ook in actie voor de cliënten van Reinaerde

14 februari 2021

© Foto: Janneke Bavelaar-Van Miltenburg

Op Valentijnsdag verraste het team van Eetcafé Van Miltenburg de cliënten van woonvoorziening De Reiger van Reinaerde. Aan het einde van de middag bezorgde het team dertig heerlijke maaltijden. De Valentijnsactie was een welkome afleiding, en werd door iedereen enorm gewaardeerd.

Een goede buur
Door corona zitten de cliënten van onze founder Reinaerde al een tijdje binnen en dat zal nog wel even duren. Dagbestedingsactiviteiten kunnen niet doorgaan, activiteiten zijn afgezegd en ook is er nu geen bezoek mogelijk. Voor cliënten die veel behoefte hebben aan sociaal contact is het een bijzonder lastige tijd.
Als goede buur besloot Eetcafé Van Miltenburg daarom de cliënten en het personeel van woonvoorziening De Reiger een hart onder de riem te steken op Valentijnsdag. Het team van Eetcafé Van Miltenburg bezorgde dertig maaltijden bij de woonvoorziening, tot grote vreugde van zowel cliënten als medewerkers. Het feestmaal voor de bewoners en de medewerkers bestond uit saté, frietjes en sla. Het eten en deze actie van ‘Valentijn’ vielen bijzonder goed in de smaak.

Leden Rotary Groot Bilthoven kookten voor cliënten van Reinaerde De ReigerRotary Groot Bilthoven
Ook People of Action – de leden van Rotary Club Groot Bilthoven – kwamen in actie. Rotarians in Nederland ontplooien de mooiste activiteiten voor een ander. Dat doen ze meestal in de buurt en achter de schermen. Rotary Groot Bilthoven acteert waar de nood hoog is.
De leden Jan Willem van Miltenburg (Eetcafé Van Miltenburg) en Grégory Nicole (Restaurant Le Nord) maakten samen een mooie maaltijd. Met liefde kookten ze voor bewoners en medewerkers van Reinaerde De Reiger in Bilthoven. De maaltijd werd gesponsord door de hele club.

We doen het samen
Wilt u ook een soortgelijke actie opzetten of heeft u een ander idee om mensen een hart onder de riem te steken in deze tijd? Neem dan contact op met Judith Boezewinkel, via judith@samenvoordebilt.nl  of (06) 11 56 49 57.

Lees ook
Biltsche Courant d.d. 15 februari 2021 – Valentijnsactie Eetcafé Van Miltenburg voor Reinaerde
Reinaerde zoekt klussen
Cliënten van Reinaerde pakken in

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Frank en Marieke van Reinaerde samen aan het werk bij Kinderboerderij De Schaapskooi in Bilthoven (© Oranje Fonds - Remko de Waal)Het Bezinningshuis is nieuwe partner van Samen voor De Bilt.
X