Het Bezinningshuis is nieuwe partner

 in Nieuws
Het Bezinningshuis is nieuwe partner van Samen voor De Bilt.

22 februari 2021

Met de officiële ondertekening mogen wij een nieuwe partner verwelkomen: Stichting Het Bezinningshuis in Hollandsche Rading.

Over Het Bezinningshuis

Het Bezinningshuis is nieuwe partner van Samen voor De Bilt.

Het Bezinningshuis is nieuwe partner van Samen voor De Bilt.

Het Bezinningshuis is een plek waar mensen op adem kunnen komen als zij geconfronteerd worden met de eindigheid van het leven. Iedereen is welkom voor een gesprek, een training of een overnachting. Het Bezinningshuis en Samen voor De Bilt werkten het afgelopen jaar al samen. ‘Door de samenwerking met Joanne Penning, kwamen wij in contact met Stichting Mens en zijn Natuur. Wij mochten van hen een geweldige subsidie ontvangen voor het inrichten van twee gastenkamers. Zo kunnen we straks nog meer mensen ontvangen, wanneer de maatregelen dat weer toelaten!’ aldus Robin Zuidam, voorzitter en oprichter van Stichting Het Bezinningshuis.

Kijk voor meer info op www.bezinningshuis.nl.

Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?
Samen voor De Bilt stimuleert ontmoetingen tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wilt u met uw organisatie ook maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Samen voor De Bilt via Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, M 06-11 56 49 57.

Deze (maatschappelijke) partners gingen u al voor!

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Team Eetcafé Van Miltenburg is Valentijn bij ReinaerdeSamen voor De Bilt - Rozenactie van WIJ(K) GELUK groot succes (Foto: © Hans Lebbe - HLP Images)
X