ROBIN BEST helpt de Vrijwilligerscentrale

 in Nieuws

Gratis drukwerk en plaatsing van de campagnes.

8 maart 2021

ROBIN BEST Outdoor Media B.V. uit Bilthoven exploiteert met ingang van dit jaar 45 driehoeksborden langs de belangrijkste doorgaande wegen in gemeente De Bilt. In het kader van social-return sprak ROBIN BEST met MENS De Bilt af om dit jaar de Vrijwilligerscentrale van gratis drukwerk en plaatsing van de campagnes te voorzien. Zij doet dit op basis van exclusiviteit met deze driehoeksborden.

Samen voor De Bilt - ROBIN BEST helpt de Vrijwilligerscentrale in De Bilt

Patty Vulto (de Vrijwilligerscentrale) Annelieke May (ROBIN BEST Outdoor Media) bij een driehoeksbord.

Annelieke May van ROBIN BEST: “De driehoeksborden zijn heel effectief om op een laagdrempelige wijze je doelgroep te bereiken. Wij willen graag met deze borden het vrijwilligerswerk in De Bilt extra aandacht geven. We konden voorheen in de gemeente De Bilt niet onze eigen borden voor sociale doelen inzetten omdat dit vergunningplichtig was. Gelukkig geeft het nieuwe contract meer mogelijkheden en die benutten we graag.”
Naomi van der Meijden van de Vrijwilligerscentrale is ook erg blij met het aanbod. “Er zijn momenteel mooie vrijwilligersvacatures op onze vacaturebank. Dus dit komt het vrijwilligerswerk bij de maatschappelijke organisaties ten goede”.

Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?
Samen voor De Bilt bracht ROBIN BEST en de Vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt bij elkaar. Wilt u met uw organisatie ook maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Samen voor De Bilt via Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, M 06-11 56 49 57.

Deze (maatschappelijke) partners gingen u al voor!

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt - Rozenactie van WIJ(K) GELUK groot succes (Foto: © Hans Lebbe - HLP Images)Samen voor De Bilt - Medewerkers Tap DELA lezen voor bij Reinaerde De Reiger
X