Medewerkers Tap DELA lezen voor bij Reinaerde

 in Nieuws

Medewerkers van Tap DELA hielden voorleessessies bij Reinaerde De Reiger.

22 april 2021

Afgelopen weken kwamen verschillende medewerkers van bedrijfspartner Tap DELA op bezoek om voor te lezen. De voorleessessies voor bewoners van onze founder Reinaerde De Reiger waren momenten van plezier en ontspanning. En dat leverde blije gezichten op, zowel bij de bewoners als bij de voorlezers.

Samen voor De Bilt - Medewerkers Tap DELA lezen voor bij Reinaerde De Reiger

Vlnr: Ans, Jiska, Reinoud, Regina en Daniëlle luisteren aandachtig naar het verhaal dat Jannie Boel van Tap DELA voorleest.

Mooie verhalen
Omdat de bewoners inmiddels ingeënt zijn en het om korte bezoekjes ging, maakten medewerkers van Tap DELA een uitzondering om op locatie te komen. In de vier woningen van De Reiger lazen ze voor, iedere week weer nieuwe verhalen: van Kikker en zijn vriendjes tot De Olijke Tweeling, van verhalen van Toon Tellegen tot filosofische gedichten. Naast het voorlezen was er natuurlijk ook gelegenheid om te kletsen en elkaar een beetje te leren kennen. En dat samen, maakte het tot een waardevolle belevenis voor iedereen.

Maatschappelijk betrokken
Als maatschappelijk betrokken organisatie levert uitvaartcentrum Tap DELA graag haar bijdrage aan de Biltse samenleving. Met Reinaerde werkte ze al eerder samen en ook toen bleek dat een goede match.
Arno Koppens, uitvaartverzorger bij Tap DELA, vertelt: “Mooie mensen heb ik ontmoet. Ik waardeer de mensen om hun puurheid. Die oprechte emoties, daar kan iedereen nog iets van leren. De klap op mijn schouder die ik ter kennismaking kreeg van één van de cliënten, was welgemeend en brak meteen het ijs. Ik heb genoten die middag. Voor de cliënten had het voorlezen ogenschijnlijk langer mogen duren. Het ene na het andere boek werd uit de kast gehaald.”

Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?
Samen voor De Bilt bracht Tap DELA en Reinaerde bij elkaar. Wilt u met uw organisatie ook maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Samen voor De Bilt via Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, M 06-11 56 49 57.

Deze (maatschappelijke) partners gingen u al voor!

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt - ROBIN BEST helpt de Vrijwilligerscentrale in De BiltSamen voor De Bilt - Kinderen Julianaschool met Koningsspelen naar Huize Het Oosten
X