Kinderen Julianaschool vrolijken bewoners op van Huize Het Oosten

 in Nieuws

Kinderen bezoeken met Koningsspelen de bewoners van Huize Het Oosten.

29 april 2021

Het was maandag 26 april jl. een zonovergoten dag en de oranje kleding maakte het nog feestelijker. Op deze dag brachten kinderen van de Julianaschool een bezoek aan de bewoners van Huize het Oosten, één van onze maatschappelijke partners. De kinderen gingen bij hen langs en deden raamspelletjes met de bewoners. Ze maakten mooie tekeningen en zongen met elkaar. Het bezoek viel goed in de smaak!

Samen voor De Bilt - Kinderen Julianaschool met Koningsspelen naar Huize Het Oosten

Koningsspelen op de Julianaschool
De Julianaschool vierde die dag de Koningsspelen. Als onderdeel van deze feestelijke dag wandelden de meiden van groep 5 ‘s ochtends naar Huize Het Oosten. Voor het raam van twee woonkamers kleurden de kinderen de ramen vol met mooie tekeningen en schreven lieve berichtjes. Daarnaast zongen ze het speciaal voor de school gemaakt ‘Julianaschoollied’.

Huize Het Oosten
De bewoners konden wel wat afleiding gebruiken in deze coronatijd met alle geldende maatregelen en richtlijnen. Anouk Voogt, zorgbuddy bij Huize Het Oosten, vertelt: “We zijn blij dat de kinderen er zijn. Hun vrolijke bezoek, samen met het mooie weer, brengt nieuwe energie bij de bewoners”. Anouk is één van de zorgbuddies van Huize het Oosten, die tijdelijk ondersteuning bieden aan personeel in de zorg. En dat is nodig, want personeel in de zorg heeft haar handen vol tijdens de coronatijd. Dankzij de zorgbuddies kunnen ze leuke extraatjes voor de bewoners organiseren.

Samen voor De Bilt - Kinderen Julianaschool met Koningsspelen naar Huize Het Oosten

Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?
Samen voor De Bilt bracht de Julianaschool en Huize Het Oosten bij elkaar. Wilt u met uw organisatie ook maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Samen voor De Bilt via Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, M 06-11 56 49 57.

Deze (maatschappelijke) partners gingen u al voor!

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt - Medewerkers Tap DELA lezen voor bij Reinaerde De ReigerLentink De Jonge accountants & adviseurs is nieuwe partner van Samen voor De Bilt (Foto © Wendy Bos Fotoproducties)
X