Zideris wordt maatschappelijke partner van Samen voor De Bilt

 in Nieuws
Zideris sluit zich aan als maatschappelijke partner.

6 juli 2021

Zideris is een kleinschalige zorgorganisatie en biedt ondersteuning en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. Zideris en Samen voor De Bilt werkten al eerder samen.

Verbinding
Henk van Winzum, clustermanager bij Zideris vertelt: “We vinden het belangrijk dat onze cliënten middenin de samenleving staan en zoeken daarom graag meer verbinding in de lokale omgeving. Met dit partnerschap kunnen we die verbinding nog beter inhoud geven. En dat is zinvol en plezierig voor alle deelnemers”.

Samenwerking
Het afgelopen jaar werkten Zideris en Samen voor De Bilt al samen. Omdat dit beide partijen goed is bevallen, besloten de organisaties intensiever te gaan samenwerken en een partnerschap te sluiten.

Kijk voor meer info over Zideris op hun website.

Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?
Samen voor De Bilt stimuleert ontmoetingen tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wilt u met uw organisatie ook maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Samen voor De Bilt via Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, M 06-11 56 49 57.

Deze (maatschappelijke) partners gingen u al voor!

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt jaarverslag 2020Plog it up De Bilt is een maatschappelijke partner van Samen voor De Bilt
X