Vrijwilligers van Poonawalla actief bij De Schaapskooi

 in Nieuws
Vrijwilligers van Poonawalla aan de slag bij De Schaapskooi

30 september 2021

Gelukkig bleef het zo goed als droog op de dag dat 20 medewerkers van Poonawalla Science Park B.V. (Poonawalla) vrijwilligerswerk deden bij Kinderboerderij De Schaapskooi in Bilthoven. Ze plukten, schilden, sneden, timmerden, boorden, schepten en zaagden, zodat er aan het einde van de middag veel werk verzet was.

Samen voor De Bilt - Medewerkers van Poonawalla zijn actief bij kinderboerderij De Schaapskooi in Bilthoven

Klussen geklaard
Dankzij de inspanningen van de medewerkers van Poonawalla is een groot deel van de appels en rozenbottels van het Plukdoolhof verwerkt tot moes en siroop, zijn bomen en struiken gesnoeid is de geitenstal uitgemest en hebben de kippen een beter hek gekregen. Reinaerde, Eén van onze founders en  beheerder van De Schaapskooi, is heel blij met de hulp. Zonder de inspanningen van Poonawalla hadden ze immers duur betaalde mensen moeten inhuren, of waren de klussen blijven liggen.

Leuk en nuttig
Voor het personeel van Poonawalla is het ieder jaar weer een verrassing waar ze terecht komen. “Dit is toch veel leuker dan laser gamen”, zegt medewerker Herman, terwijl hij vakkundig een tak van een rozenbottelstruik knipt. “Nu doen we iets leuks èn iets nuttigs tegelijk.” Voor het derde jaar op rij levert Poonawalla met hun teamuitje een concrete bijdrage aan de Biltse samenleving.

Samen voor De Bilt - Medewerkers van Poonawalla zijn actief bij kinderboerderij De Schaapskooi in Bilthoven

Poonawalla is maatschappelijk betrokken
Poonawalla is als bedrijfspartner van Samen voor De Bilt maatschappelijk betrokken. Zo waren zij eerder ook al actief bij kinderboerderij De Schaapskooi maar ook bij Academisch Hospice Demeter en bij het Leendert Meeshuis.

Ook maatschappelijk betrokken?
Wilt u, net als Poonawalla Science Park B.V., samen met collega’s actief zijn in de Biltse samenleving, neem dan contact op met Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt: judith@samenvoordebilt.nl of 06-11 56 49 57.

Kijk ook eens bij de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Plog it up De Bilt is een maatschappelijke partner van Samen voor De BiltOpening eerste Bouwkringloop bij Hubo in Bilthoven
X