WAT IS DE BILTSE BEURSVLOER?

De Biltse Beursvloer is hét sprankelende ontmoetingsevenement van Samen voor De Bilt waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar vinden. Tijdens de Beursvloer handelen deelnemers met elkaar: niet in geld, maar in afspraken waarmee je iets voor een ander kunt betekenen.

Denk bijvoorbeeld aan helpende handen bij een praktische klus waar een maatschappelijke organisatie om verlegen zit, inzetten van zakelijke kennis voor een kleine stichting, of het eenmalig beschikbaar stellen van materiaal of middelen. Als dank biedt de ontvangende partij een tegenprestatie, waarmee de match gelijkwaardig wordt. Handelen op de Biltse Beursvloer is met gesloten beurs.

VOOR WIE IS HET?

Organisaties gevestigd in gemeente De Bilt: bedrijven, serviceclubs, zzp`ers, overheden, zorg- en welzijnsorganisaties, scholen, kerken, stichtingen en wijk- of gemeente brede werkgroepen.

WAT LEVERT HET OP?

Bedrijven tonen hun lokale maatschappelijke betrokkenheid en maatschappelijke organisaties krijgen werk gedaan dat anders vaak blijft liggen. Daarnaast levert het nieuwe contacten op: een groter netwerk of mooie samenwerkingsverbanden. En natuurlijk een goed gevoel om iets voor een ander te doen.

Meer informatie en aanmelding: info@samenvoordebilt.nl

Start typing and press Enter to search

X