OVER ONS

Over Samen voor De Bilt

Samen voor De Bilt werkt samen, verbindt en inspireert Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in gemeente De Bilt.

De uitvoering ligt in handen van Joanne Penning en Judith Boezewinkel. Goede ondersteuning bieden diverse vrijwilligers en het stichtingsbestuur.

Grote foto: Beursvloer De Bilt (Foto: Hans Lebbe/HLPImages)

Aangesloten bij:

De landelijke stichting Samen voor Betrokken Ondernemen.

MVO Nederland

Onze Founders & Partners

Het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de gemeente De Bilt financieren de stichting. Als bedrijfspartner van Samen voor De Bilt zet u uw bedrijf als maatschappelijk betrokken op de kaart. Als Biltse maatschappelijke organisatie maakt u via Samen voor De Bilt kennis met het Biltse bedrijfsleven en kunt u voor elkaar iets betekenen.

In bijzondere situaties kunnen bedrijven ‘in natura’ bijdragen. Bijvoorbeeld door een werkplek te bieden, drukwerk, communicatiemiddelen en -advies, kantoorbenodigdheden, etc.

Founder of partner worden?
Ook interesse om founder, bedrijfspartner of maatschappelijke partner te worden van Samen voor De Bilt? Neem dan contact op met Joanne Penning, directeur Samen voor De Bilt of stuur een berichtje.

Organisatie

Team

Het team van Samen voor De Bilt bestaat uit Joanne Penning en Judith Boezewinkel. Het is belangrijk duurzaamheid in de praktijk handen en voeten te geven, zodat het niet bij praten en intenties [...]

Bestuur

Het bestuur van Samen voor De Bilt bestaat uit vertegenwoordigers uit het lokale bedrijfsleven en het maatschappelijk veld, die hun kennis en ervaring belangeloos inzetten.

Samen voor Betrokken Ondernemen

Samen voor De Bilt is aangesloten bij de landelijke Stichting Samen voor Betrokken Ondernemen. Bij deze landelijke stichting zijn zes ‘Samen voor’ organisaties aangesloten.

Vrijwilligers

Een aantal vrijwilligers zetten hun kennis en ervaring in om Samen voor De Bilt tot een succes maken.

Publicaties

Publicaties van en over Samen voor De Bilt vindt u onder Media, Blogs en jaarverslag en via onze social media kanalen Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube.

Media

Veelvuldig staat Samen voor De Bilt in het lokale nieuws: verslagen van bijeenkomsten, geplande activiteiten of een column.

Blogs

Het team van Samen voor De Bilt schrijft met enige regelmaat een column in de Stadspers. Deze columns vindt u terug onder 'Blogs'.

Jaarverslag

Mooie matches, nieuwe partners, interessante contacten, creativiteit en veel meer. Dit leest u in het jaarverslag van Samen voor De Bilt.

Start typing and press Enter to search

X