Maatschappelijk Diner

NLmatcht – een gezamenlijke inspanning

NLmatcht is een gezamenlijke landelijke inspanning van meer dan 80 intermediairs in maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO), waaronder Samen voor De Bilt. Zij gaan tussen 10 oktober en 24 november 2016 zoveel mogelijk matchevenementen te organiseren. Bij deze matchevenementen wordt concrete samenwerking tot stand gebracht tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Hiermee wordt de lokale samenleving versterkt. NLmatcht looft een landelijke Award uit voor De Mooiste Match!

Maatschappelijk Diner – 17 november 2016
Samen voor De Bilt organiseert in het kader van NLMatcht op donderdag 17 november haar eerste Maatschappelijke Diner voor Biltse bedrijven en maatschappelijke organisaties.
Onder het genot van een heerlijk diner kunnen zij rustig met elkaar kennis maken en hun vragen en aanbod uitwisselen. Geld is taboe. Het gaat om kennis, helpende handen, toegang tot netwerken, ervaring, materialen, etc. Het Maatschappelijk Diner is te vergelijken met een Beursvloer. Ook nu is het doel matches maken.

  • Voor founders en partners van Samen voor De Bilt
    (Indien er nog plaatsen over zijn ook voor andere Biltse bedrijven en maatschappelijke organisaties. Er zijn in totaal 40 plaatsen.)
  • Op donderdag 17 november 2016, 16.30 – 21.30 uur
  • Locatie: Van der Valk De Biltsche Hoek, De Holle Bilt 1, De Bilt

Meer informatie
Meer informatie over het Maatschappelijk Diner.

Most Recent Projects

Start typing and press Enter to search

X