RIVM’ers actief

 
© Fotografie: Hans Lebbe – HLP Images

RIVM actief bij ouderen vijf Biltse woonzorgcentra (© Foto: Hans Lebbe - HLP Images)

RIVM actief bij ouderen vijf Biltse woonzorgcentra (© Foto: Hans Lebbe – HLP Images)

Op donderdag 8 september jl. hebben zo`n 35 medewerkers van het RIVM vrijwilligerswerk gedaan bij ouderen in gemeente De Bilt. In vier woonzorgcentra van De Bilthuysen hebben zij de ouderen een mooie middag bezorgd. Zo is een oud-Hollandse middag georganiseerd in de Koperwiek. De bewoners genoten van het optreden van een accordeonist en deden spelletjes, terwijl vrijwilligers van het RIVM voor warme verse wafels zorgden.

Bij de Bremhorst werden alle bewoners getrakteerd op een lekkere coupe vers gemaakte vruchtenbowl. Bij Weltevreden zijn taarten gedecoreerd en zijn vervolgens alle bewoners van het huis getrakteerd op een lekker stukje gebak. Bij de Rinnebeek hebben bewoners uit volle borst meegezongen met een draaiorgel  tijdens een gezellige oud-Hollandse middag. Ook hier trakteerden RIVM’ers op warme verse wafels. Bij het Leendert Meeshuis op het Berg-en-Boschterrein bakte men heerlijke zandkoekjes, werd gewandeld en werden spelletjes gedaan.

RIVM actief bij ouderen vijf Biltse woonzorgcentra (© Foto: Hans Lebbe - HLP Images)

RIVM actief bij ouderen vijf Biltse woonzorgcentra (© Foto: Hans Lebbe – HLP Images)

Samen voor De Bilt en MENS De Bilt organiseerden deze dag voor het RIVM in het kader van hun founderschap bij Samen voor De Bilt.

Het RIVM organiseerde in 2016 een programma waarin personeel van het onderdeel Bedrijfsvoering diverse activiteiten kan ondernemen. Doel is de verbinding tussen medewerkers onderling te versterken en elkaar beter te leren kennen. Een van de keuzes voor de medewerkers van het RIVM was deze succesvolle vrijwilligersdag.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

BCB Bakt Pannenkoeken voor bewoners De Biltse HofUitzendbureau Gilde Personeel en Morgana Slapen maakten konijnenren voor Schutsmantel in Bilthoven.
X