10-jarig jubileum

Viering 10-jarig bestaan

Op donderdag 25 januari vierde Samen voor De Bilt, het netwerk voor betrokken ondernemen, haar tienjarig jubileum. Een mijlpaal, waar zowel Bitse ondernemers als Biltse maatschappelijke organisaties op af kwamen om dit in Huize Het Oosten te vieren.

Partners
Het jubileum was georganiseerd voor (ex) partners van Samen voor De Bilt waar in de afgelopen jaren mee samen was gewerkt. Dat betekende dat het voor sommigen op een reünie leek. Terwijl anderen nieuwe contacten opdeden.

Workshop Adelka Vendl - Samen voor De Bilt viert 10-jarig bestaan (© Foto: HLP Images)

Workshop
Inhoudelijk werd terug gekeken vanuit de droom die ooit ontstond om twee werelden met elkaar te verbinden: de commerciële en de sociale. En welke hobbels Samen voor De Bilt daarbij tegenkwam. In de workshop, die Adelka Vendl (bedrijfspartner van Samen voor De Bilt) gaf, kwamen vragen naar voren die kunnen stimuleren om op een andere manier met uitdagingen om te gaan.

Betrokken partijenReinaerde verzorgt catering tijdens viering 10 jaar Samen voor De Bilt (© Foto: HLP Images) Samen voor De Bilt zou Samen voor De Bilt niet zijn als ze bij de organisatie niet allerlei partijen betrokken had. Zo hadden de mensen van Reinaerde heerlijke appeltaarten gebakken en verzorgden zij de catering ter plekke. Iets wat ze met verve deden. Bilts Heerlijk verzorgde de lekkere hapjes tijdens de borrel terwijl Siavash Tafreshi op de piano speelde. Medewerkers van het RIVM (founder van Samen voor De Bilt) maakten een inspiratiefilmpje over het werk van Samen voor De Bilt. Mede door de inzet van veel mensen werd het een mooie bijeenkomst.

Pianist Siavash Tafreshi - Samen voor De Bilt 10 jaar Symposium (© Foto: HLP Images)

Meer informatie
Samen voor De Bilt heeft veel bereikt de afgelopen 10 jaar op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Voor de toekomst liggen nog veel genoeg kansen en die willen ze graag samen aangaan. Wilt u meer weten over Samen voor De Bilt? Neem dan contact met Joanne Penning, directeur Samen voor De Bilt, joanne@samenvoordebilt.nl, of bel 06- 46 06 40 10.

De Bilt in Beeld maakte een reportage van de jubileumviering.

Zie ook:
Nieuwsbericht – Samen voor De Bilt viert 10-jarig bestaan
De Vierklank – 2 februari 2018 – ‘Geslaagd tienjarig jubileum Samen voor De Bilt
StadsPers – 14 februari 2018 – Column Joanne Penning ‘Hoe een droom in De Bilt uitkwam

Most Recent Projects

Start typing and press Enter to search

X