Zonnepark De Bilt klaar voor zomerzon

© Fotografie: Greenlink

10 mei 2017

Klusteam Reinaerde maakt zonnepark De Bilt klaar voor zomerzon

Klusteam Reinaerde maakt zonnepark De Bilt klaar voor zomerzon

Een klusteam van Reinaerde trok dinsdag 9 mei naar het zonnepark bij de rioolwaterzuivering van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden in De Bilt. Vorig jaar september werd daar het door Greenlink aangelegde zonnepark officieel geopend. Na de wintermaanden waren de zonnepanelen toe aan een voorjaarsschoonmaak.

500 zonnepanelen
Het klusteam van Reinaerde maakte bijna 500 zonnepanelen schoon voor de zomerzon. Dit alles onder toeziend oog van Maarten Strengers, directeur van Greenlink. ‘Wat een leuke dag was dit met het Reinaerde klusteam! Hier krijgen wij ook energie van’, aldus Maarten Strengers. Naast een zinvolle activiteit was het vooral ook een leuke activiteit door het grote enthousiasme van het Reinaerdeteam. Het weer speelde die dag goed mee zodat in de lunchpauze een gezamenlijke picknick kon worden gehouden tussen de zonnepanelen.

Eerste Maatschappelijk Diner
Deze zogenaamde match kwam tot stand tijdens het eerste Maatschappelijk Diner dat Samen voor De Bilt op 17 november 2016 organiseerde.

Ook matchen?
Ook interesse om een match te maken? Neem dan contact op met Joanne Penning, (06) 46 06 40 10 of joanne@samenvoordebilt.nl.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

Uitzendbureau Gilde Personeel en Morgana Slapen maakten konijnenren voor Schutsmantel in Bilthoven.Leerlingen Groenhorst Maartensdijk helpen voedsel inzamelen bij supermarkt Jumbo in Maartensdijk voor Voedselbank De Bilt
X