(Achtergrondfoto: Start aanplant eerste plukdoolhof van Nederland bij De Schaapskooi van Reinaerde in Bilthoven – maart 2019)

In 2020 staat een aantal activiteiten gepland, waarbij de nadruk ligt op ontmoetingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties met als doel waarde bieden aan de Biltse samenleving. Bijvoorbeeld het tweede Maatschappelijk Diner dat wij in het voorjaar van 2020 gaan organiseren. Volg ons op social media en de website voor het laatste nieuws!

De activiteiten kondigen wij zoveel mogelijk aan in de agenda en via onze sociale media. Van activiteiten, matches en bijeenkomsten doen wij verslag. Deze vindt u onder Nieuws en in ons Nieuwsarchief.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze activiteiten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Maart

13mar(mar 13)00:0014(mar 14)00:00NLdoet 13 en 14 maart 2020De jaarlijks grootste terugkerende landelijke vrijwilligersactie in Nederland ook in gemeente De Bilt

April

21apr16:3021:00Tweede Biltse maatschappelijk dinerOntmoeting tussen Biltse bedrijven en maatschappelijke organisaties met als doel wat zij voor elkaar kunnen betekenen.

PARTNERS

Founders en partners kunnen zowel bedrijven als maatschappelijke organisaties zijn en dragen betrokken ondernemen en (Samen voor) De Bilt een warm hart toe.

Start typing and press Enter to search

X