BEURSVLOER 2024

Op donderdag 30 mei jl. was de 9e editie van de Biltse Beursvloer bij Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven. We kijken terug op een zeer geslaagd evenement. Met ruim 150 deelnemers was de Biltse beursvloer druk bezocht. Er waren 65 matches met een totale maatschappelijke waarde van € 116.000,-. Omdat ook na sluiting van de beursvloer nog nieuwe afspraken tot stand zijn gekomen, is het werkelijke aantal matches en de uiteindelijke maatschappelijke waarde hoger.

Samenwerking
De Biltse Beursvloer 2024 kon alleen tot stand komen dankzij hulp en inzet van vele partijen: Rabobank Stimuleringsfonds, Stichting van Ewijckfonds, KF Heinfonds, Het Nieuwe Lyceum en Rotary De Bilt-Bilthoven. Ook bedanken we alle betrokken deelnemers voor hun enthousiasme en inspiratie. Met deze Biltse Beursvloer hebben we samen onze lokale samenleving weer een klein beetje mooier gemaakt.

 

Een Beursvloer is een kans om nieuwe mensen te ontmoeten, contacten te onderhouden en inspiratie op te doen. Voor betrokken ondernemers is het een goed moment om maatschappelijke betrokkenheid te tonen en een match te vinden die bij de onderneming past. Voor maatschappelijke organisaties is het een prachtige kans om een vraag ingevuld te krijgen die zij anders niet of nauwelijks voor elkaar krijgen.

 

De Biltse Beursvloer is een samenwerking van vele partijen. Na opening door de spreekstalmeester en officiële opening door de burgemeester start het matchen. Vraag en aanbod gaan naar elkaar op zoek. Er zijn vraagbaken aanwezig die het netwerk kennen en kunnen helpen. Zodra een match tot stand is gekomen zorgt een matchmaker dat de afspraak op papier komt. De notaris en accountant controleren de afspraken en berekenen een maatschappelijke waarde. Zo kan aan het einde van de Beursvloer de maatschappelijke waarde bekend worden gemaakt.

Start typing and press Enter to search

X