De Impact van de Technologie op Werk

Bijeenkomst duurzame inzetbaarheid dinsdag 18 juni 2019 vanaf 15.00u

De arbeidsmarkt verandert door technologische ontwikkelingen: de inhoud van het werk wijzigt, banen verdwijnen en nieuwe banen ontstaan. Er is een tekort aan technisch personeel en personeel in zorg en onderwijs en een overschot in administratief personeel. De technologische ontwikkelingen vragen om andere vaardigheden. Hoe houden we ons personeel ‘future–fit’ en hoe weten we nieuwe mensen aan te trekken met de benodigde vaardigheden?

Randstad zal ons informeren over de invloed van de technologische ontwikkelingen op de inzet van personeel. De Rabobank vertelt vervolgens hoe zij in hun eigen bedrijf omgaan met duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers nu er technologische veranderingen zijn.

Daarna kunt u zich in verschillende workshops verdiepen op een thema geleid door het RIVM, het Helen Dowling instituut, de gemeente De Bilt ism Werkplaats 21 en de Normaalste zaak.

Rabobank Rijn en Heuvelrug en partners van Samen voor de Bilt nodigen u hiervoor uit op dinsdag 18 juni 2019 tussen 15.00 tot 18 uur bij de Rabobank Rijn en Heuvelrug Utrechtseweg 25 Zeist.

Reserveer 18 juni alvast in uw agenda. Het volledige programma volgt binnenkort.

U kunt zich hier aanmelden

Start typing and press Enter to search

X