Tweede Biltse Maatschappelijk Diner

(Grote foto © Hans Lebbe, HLP Images/De Bilt in Beeld)

Eén keer in de anderhalf jaar organiseert Samen voor De Bilt een groot match-evenement. Het laatste evenement was de Biltse Beursvloer in november 2018. Komend voorjaar organiseren wij voor de tweede keer het Maatschappelijk Diner op dinsdag 21 april 2020 bij onze maatschappelijke partner Restaurant Bij de Tijd.

Diner met vraag & aanbod
Het maatschappelijk diner is een sprankelende ontmoeting van bedrijven met maatschappelijke organisaties. Terwijl u geniet van een heerlijk diner kunt u kennis maken en praten met andere Biltse bedrijven en maatschappelijke organisaties over wat u voor elkaar kunt betekenen. Het Maatschappelijk Diner is te vergelijken met de Beursvloer. Geld is daarbij een taboe. Ook nu is het doel matches maken. Het gaat om kennis, helpende handen, toegang tot netwerken, ervaring, materiaal en faciliteiten.

Betrokken bij Biltse samenleving
Heeft u een vraag en kunnen anderen u hiermee helpen? Of wilt u graag uw betrokkenheid bij de Biltse samenleving tonen? U kunt tijdens het diner rustig uw vraag en aanbod bespreken.
Het diner wordt in eerste instantie georganiseerd voor onze founders en (maatschappelijke en bedrijfs)partners.

  • Voor – Founders en partners van Samen voor De Bilt
  • Datum – dinsdag 21 april 2020
  • Locatie – Restaurant Bij de Tijd

Meer weten?
Bekijk de impressie die De Bilt in Beeld maakte van het eerste Maatschappelijke Diner op 17 november 2016.
Joanne Penning schreef een blog over het eerste Maatschappelijke Diner dat verscheen in de StadsPers.

Wilt u meer weten over het maatschappelijk diner op dinsdag 21 april 2020? Neem dan contact op met Joanne Penning, (06) 46 06 40 10 of joanne@samenvoordebilt.nl.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

Biltse scholieren organiseren eerste Biltse kledingruilbeurs
X