Tweede Biltse Maatschappelijk Diner

(Grote foto © Hans Lebbe, HLP Images/De Bilt in Beeld)

Eén keer in de anderhalf jaar organiseert Samen voor De Bilt een groot match-evenement. Het laatste evenement was de Biltse Beursvloer in november 2018. Het tweede Maatschappelijk Diner stond gepland voor najaar 2020. Vanwege het coronavirus kon dit niet doorgaan.
Zodra de situatie het toelaat, plannen we een nieuwe datum en informeren wij u hierover!

Diner met vraag & aanbod
Samen voor De Bilt organiseert het tweede maatschappelijk diner specifiek voor haar founders en partners. Het maatschappelijk diner is een sprankelende ontmoeting van Biltse bedrijven met Biltse maatschappelijke organisaties. Onder het genot van een heerlijk diner kunt u met elkaar kennis maken en praten over wat u voor elkaar kunt betekenen. Het gaat om kennis, helpende handen, toegang tot netwerken, ervaring, vaardigheden,
materiaal en faciliteiten. Het is te vergelijken met een Beursvloer. Ook nu is het doel verbinden en is geld taboe.

Betrokken bij Biltse samenleving
Heeft u een vraag en kunnen anderen u hiermee helpen? Of wilt u graag uw betrokkenheid bij de Biltse samenleving tonen? U kunt tijdens het diner rustig uw vraag en aanbod bespreken.
Het diner wordt in eerste instantie georganiseerd voor onze founders en (maatschappelijke en bedrijfs)partners. Zij ontvangen van ons een uitnodiging voor het diner. Bij het diner is plaats voor 40 plaatsen: twintig non-profit organisaties en twintig bedrijven.
Is uw organisatie geen partner van ons en streeft uw onderneming naar maatschappelijk verantwoord ondernemen in gemeente De Bilt, meldt u dan bij ons aan. Indien er nog plaatsen zijn, bent u van harte welkom.

  • Voor – In eerste instantie voor Biltse bedrijven en maatschappelijke organisaties die founder of partner zijn van Samen voor De Bilt.
  • Doel – Elkaar leren kennen en elkaar een dienst bewijzen.
  • Datum – datum nader te bepalen (zodra de situatie rondom corona dit toelaat)
  • Locatie – nader te bepalen
  • Kosten – Geen, bij partnerschap van Samen voor De Bilt. € 49,50 p.p. bij géén partnerschap.
  • Aanmelden – per organisatie één persoon.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het maatschappelijk diner? Neem dan contact op met Judith Boezewinkel, (06) 11 56 49 57 of judith@samenvoordebilt.nl.

Bekijk de impressie die De Bilt in Beeld maakte van het eerste Maatschappelijke Diner op 17 november 2016.
Joanne Penning schreef een blog over het eerste Maatschappelijke Diner dat verscheen in de StadsPers.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

Biltse scholieren organiseren eerste Biltse kledingruilbeurs
X