Plog it Up De Bilt nieuwe partner van Samen voor De Bilt

 in Nieuws
Plog it Up en Samen voor De Bilt trekken samen op.

Foto © Eline Buijs

22 augustus 2021

Anke Hazeleger is de drijvende kracht achter Sportief in het Groen en het project Plog it Up. Zij stimuleert mensen om zwerfafval sportief op te ruimen. Zo ben je buiten in beweging, samen met anderen en je ruimt de buurt op!

Plog it up De Bilt is een maatschappelijke partner van Samen voor De Bilt

Links Anke Hazeleger (Plog it Up) en rechts Joanne Penning (Samen voor de Bilt) Foto: Eline Buijs

Om dit door de hele gemeente De Bilt uit te rollen werkt ze samen met Samen voor De Bilt. Daardoor komt Anke in contact met veel bedrijven en maatschappelijke organisaties in de gemeente. In augustus organiseert Anke door de hele gemeente een estafette zwerf-afval opruimactie. Dit heet de Groene Toer. Ze gaat vanaf 7 t/m 29 augustus in negen etappes samen met wijkbewoners door de hele gemeente zwerfafval opruimen.

Kijk voor meer info over Plog it Up De Bilt op hun website.

Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?
Samen voor De Bilt stimuleert ontmoetingen tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wilt u met uw organisatie ook maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Samen voor De Bilt via Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, M 06-11 56 49 57.

Deze (maatschappelijke) partners gingen u al voor!

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Zideris is een maatschappelijke partner van Samen voor De BiltSamen voor De Bilt - Medewerkers van Poonawalla zijn actief bij kinderboerderij De Schaapskooi in Bilthoven
X