Maatschappelijk Diner

 in Geen categorie
Samen voor De Bilt organiseert op donderdag 17 november 2016 een Maatschappelijk Diner voor Biltse bedrijven en maatschappelijke organisaties.

NLmatcht – een gezamenlijke inspanning
NLmatcht is een gezamenlijke inspanning van meer dan 80 intermediairs in maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO), waaronder Samen voor De Bilt. Zij gaan tussen 10 oktober en 24 november 2016 zoveel mogelijk matchevenementen te organiseren. Bij deze matchevenementen wordt concrete samenwerking tot stand gebracht tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Hiermee wordt de lokale samenleving versterkt. NLmatcht looft een landelijke Award uit voor De Mooiste Match!

Maatschappelijk Diner – 17 november 2016
Samen voor De Bilt organiseert in het kader van NLMatcht op donderdag 17 november haar eerste Maatschappelijke Diner voor Biltse bedrijven en maatschappelijke organisaties.
Onder het genot van een heerlijk diner kunnen zij rustig met elkaar kennis maken en hun vragen en aanbod uitwisselen. Geld is taboe. Het gaat om kennis, helpende handen, toegang tot netwerken, ervaring, materialen, etc. Het Maatschappelijk Diner is te vergelijken met een Beursvloer. Ook nu is het doel matches maken.

  • Voor: founders en partners van Samen voor De Bilt
    (Indien er nog plaatsen over zijn ook voor andere Biltse bedrijven en maatschappelijke organisaties. Er zijn in totaal 40 plaatsen.)
  • Datum en tijd: donderdag 17 november 2016, 16.30 – 21.30 uur
  • Locatie: Van der Valk De Biltsche Hoek, De Holle Bilt 1, De Bilt

Uitnodiging Maatschappelijk Diner Samen voor De Bilt 17 november 2016

Bekijk ook ‘Dates tijdens maatschappelijk diner‘ (Samen voor Eindhoven)

In de media
De Vierklank d.d. 16 november 2016 – Maatschappelijk aan tafel in de Biltsche Hoek
Impressie De Bilt in Beeld d.d. 18 november 2016 – Maatschappelijk Diner Samen voor De Bilt (foto’s Hans Lebbe – HLP Images)
Biltsche Courant d.d. 23 november 2016 – Eerste Maatschappelijk Diner succes
De Vierklank d.d. 30 november 2016 – Eerste Maatschappelijk Diner in De Bilt
Stadspers d.d. 7 december 2016 – 81 matches bij Eerste Maatschappelijk Diner
Stadspers d.d. 7 december 2016 – Column Joanne Penning, directeur Samen voor De Bilt, ‘Goede wijn en schitterende matches’
Biltsche Courant (online) d.d. 9 december 2016Match uit De Bilt wint Award.

Een match wordt gemaakt op het eerste Biltse Maatschappelijk Diner Samen voor De Bilt - 17 november 2016

Een match wordt gemaakt op het eerste Biltse Maatschappelijk Diner Samen voor De Bilt – 17 november 2016

Na het diner – Eerste Maatschappelijk Diner groot succes
Op donderdagavond 17 november 2016 werd het eerste Maatschappelijke Diner gehouden. 21 bedrijven en 21 maatschappelijke organisaties waren vertegenwoordigd. Aan het eind van de avond werd de balans opgemaakt: 81 matches kwamen tot stand!

Samen voor De Bilt wint Award ‘Mooiste Match’ van NL Matcht
Het Maatschappelijk Diner van Samen voor De Bilt en MENS De Bilt heeft de  Award gekregen voor ‘de Mooiste Match’ van NL Matcht!
In een filmpje is te zien hoe Diana de Boer en haar collega’s, van Papieratelier De Rotonde in Ede, de NL Matcht Award maakten.

Samen voor De Bilt (Joanne Penning) en MENS De Bilt (Judith Boezewinkel) ontvingen Award voor Mooiste Match NLMatcht 2016.

Samen voor De Bilt (Joanne Penning) en MENS De Bilt (Judith Boezewinkel) ontvingen Award voor Mooiste Match NLMatcht 2016.

De match die tijdens het Maatschappelijk Diner is gemaakt tussen 8 verschillende partijen die afspraken zich in te zetten voor werk of een stageplek voor vijftien statushouders in gemeente De Bilt, is op 6 december 2016 gekozen tot de mooiste match van NLmatch 2016! Het juryrapport geeft aan:
‘Een mooi voorbeeld van een brede en diverse coalitie. Iedere partij draagt bij vanuit de eigen expertise. De actualiteit van het thema hoeft geen verder betoog. De jury wenst alle partijen bijzonder veel succes en spoort Samen voor De Bilt en Mens De Bilt aan om straks met de behaalde resultaten ook andere gemeenten te inspireren.’
Kijk voor meer informatie over NL Matcht op de site van MVO Nederland.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Judith Boezewinkel of Joanne Penning via info@samenvoordebilt.nl
Meer informatie over NLmatcht vindt u op www.mvonederland.nl.

Het Maatschappelijk Diner organiseren we in samenwerking met MENS De Bilt.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X