Tap DELA nieuwe partner

 in Geen categorie
Tap DELA is de nieuwe partner van Samen voor De Bilt

12 december 2018

Uitvaartorganisatie Tap Dela in Bilthoven is partner geworden van Samen voor De Bilt. De gezamenlijke ondertekening was een feestelijk moment.

 

V.l.n.r.: Judith Boezewinkel (Samen voor De Bilt), Sanne Jacobs (Tap Dela), Tamara Jansen (Tap Dela) en Nadia Gandon-Najib (Tap Dela). Foto: Hans Lebbe

Uitvaartverzorgers Sanne Jacobs en Nadia Gandon-Najib willen met Tap Dela graag midden in de lokale samenleving staan en hun maatschappelijke betrokkenheid tonen. Aansluiting bij het netwerk van Samen voor De Bilt brengt hen die mogelijkheid. Nadia Gandon-Najib: ‘Als Tap DELA weten wij als geen ander dat het leven eindig is. Daarom steunen wij initiatieven die meer betekenis geven aan het leven. We sluiten ons graag aan bij Samen voor de Bilt. Tijdens de Beursvloer, georganiseerd door Samen voor De Bilt, hebben we al mooie matches gemaakt met verschillende lokale organisaties. Waaronder met Stichting Eet Mee, die ontmoetingen organiseert om eenzaamheid tegen te gaan. Ook gaan we een gastles over afscheid en uitvaart verzorgen op de Julianaschool.
Wij kijken uit naar verdere verdieping van de samenwerking met Samen voor De Bilt, en de mooie momenten en initiatieven die dit nog zal brengen voor De Bilt en omgeving.’

Meer informatie
Tap DELA in Bilthoven.

In de media
De Bilt in Beeld d.d. 12 december – Tap DELA partner van Samen voor De Bilt.

Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?
Samen voor De Bilt stimuleert ontmoetingen tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wilt u met uw organisatie ook maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Judith Boezewinkel, intermediair Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Samen voor De Bilt, via judith@samenvoordebilt.nl of telefoon (06) 11 56 49 57.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt organiseert Maatschappelijk Diner op 17 november 2016
X