Levend ganzenbord voor de cliënten van Zideris

 in Nieuws
Buurtsportcoaches spelen levend ganzenbord met cliënten van Zideris.

29 mei 2020

De buurtsportcoaches van onze maatschappelijke partner MENS De Bilt organiseerden op maandag 25 mei een levend ganzenbord voor de cliënten van Zideris, locatie de Koperwiek. Vanwege het coronavirus mogen zij momenteel niet de deur uit en ontvangen zij geen bezoek.

Buiten ganzenborden
Met de stralende zon speelden de cliënten van Zideris het levend ganzenbord op het grasveld naast de Koperwiek. In tweetallen legden ze enthousiast het parcours af en voerden zij de opdrachten uit. Het was een gezellige, zonnige middag en een welkome afleiding voor de bewoners!

Ganzenbord ‘on tour’
De buurtsportcoaches gingen diezelfde middag ook nog naar de d’Amandelboom om levend ganzenbord te spelen. Komende tijd gaan zij ‘on tour’ met het gezelschapsspel bij andere woonzorgcentra in gemeente De Bilt.

Meer informatie
Samen voor De Bilt nam het initiatief voor de samenwerking tussen Zideris en de buurtsportcoaches en bracht beide partijen samen. Wilt u ook een activiteit organiseren om mensen een hart onder de riem te steken? Of wilt u met uw organisatie maatschappelijk betrokken zijn bij gemeente De Bilt? Neem dan contact op met Judith Boezewinkel, telefoon (06) 11 56 49 57, judith@samenvoordebilt.nl.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Blogs van Samen voor De BiltJaarverslag Samen voor De Bilt 2019
X