Aandeel in elkaar

 in Nieuws
Rabobank Rijn en Heuvelrug steekt de handen uit de mouwen tijdens Aandeel-in-elkaar-week

Foto – © Mel Boas

23 juni 2017

Rabobank Rijn en Heuvelrug steekt de handen uit de mouwen tijdens Aandeel-in-elkaar-week

Rabobank Rijn en Heuvelrug steekt de handen uit de mouwen tijdens Aandeel-in-elkaar-week

Rabobank Rijn en Heuvelrug is het hele jaar door betrokken bij de regio en versterkt de omgeving in sociaaleconomisch en maatschappelijk opzicht. Tijdens de Aandeel-in-elkaar week, die dit jaar van 12 t/m 15 juni werd gehouden, leggen ze hier nog eens extra de focus op. Medewerkers van Rabobank Rijn en Heuvelrug staken massaal de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties in de regio onder het motto ‘pak uit en aanpakken’.

Vrijwilligersprojecten
Meer dan 100 enthousiaste medewerkers van Rabobank Rijn en Heuvelrug zetten zich in bij diverse vrijwilligersprojecten. Deze projecten bestrijken het gehele werkgebied van de bank. Er werden klussen gedaan bij het Thomashuis in Maartensdijk, CVO Groep in Zeist, Scholengemeenschap de Wissel in Houten, Reinaerde in Schalkwijk, Ewoud & Elisabeth Gasthuis in Wijk bij Duurstede, Bartiméus in Doorn, Staatsbosbeheer in Leersum, Huize Marijke in Doorn, Abrona in Zeist, het Diakonessenhuis in Zeist en woonzorgcentrum De Biltse Hof in Bilthoven.

Opbrengst
De Rabobank-medewerkers pakten diverse klussen aan. Zo gingen ze tuinen onderhouden, (les)materialen schoonmaken, schuren verven, ze wandelden met ouderen en bakten pannenkoeken voor ouderen. Daarnaast werd op het hoofdkantoor een inzameling gehouden van speelgoed en tuinspullen. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Youké. Deze stichting verleent gespecialiseerde hulp bij grote problemen in gezinnen op het gebied van opvoeding.

Samen voor De Bilt en Samen voor Zeist
Samen voor De Bilt en Samen voor Zeist begeleidden de Aandeel-in-elkaar-week. Beide organisaties stimuleren betrokken ondernemen in de lokale omgeving. Doel is de samenwerking en verbinding tussen bedrijven en lokale samenleving te vergroten. Rabobank Rijn en Heuvelrug is founder van zowel Samen voor De Bilt als Samen voor Zeist.

Filmpje
Bekijk het filmpje van de Aandeel-in-elkaar-week van Rabobank.

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd om met uw bedrijf ook vrijwilligerswerk te doen, neem dan contact op met Judith Boezewinkel, Samen voor De Bilt, via judith@samenvoordebilt.nl of (06) 11 564 957 of Wilma de Groot, Samen voor Zeist, via wilma@samenvoorzeist.nl of (06) 50 94 88 11.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Kinderen krijgen hoorcollege van Rob Sluijter, klimatoloog bij het KNMI, over de wereld van weer en klimaatSamen voor De Bilt - RIVM werkt mee bij dagbesteding Reinaerde
X