Leerlingen Keenschool traden op

 in Matches
Muzikale leerlingen Keen School traden op voor ouderen in De Koperwiek

Bewoners van woon- en zorgcentrum De Koperwiek kregen dinsdag 17 februari 2019 een koffieconcert, gegeven door muzikale leerlingen van de Keen School uit Bilthoven.

Muzikale leerlingen

Samen voor De Bilt - Leerlingen van Keen School treden op bij woon- en zorgcentrum De Koperwiek (Foto: De Vierklank)

Leerlingen van Keen School treden op bij woon- en zorgcentrum De Koperwiek (Foto: De Vierklank)

De Keen Vocal Group, bestaande uit tien leerlingen, verzorgden de optredens met als solisten Tim (piano/zang), Naomi (viool/zang), Céline (viool/zang) en Emmy (viool). Muziekdocent en zangeres Meike van de Linde begeleidde de groep op de piano.
Op de Keenschool is muziek voor veel leerlingen een vanzelfsprekend onderdeel van het dagelijks leven met veel zang en muziek. Tijdens het optreden werden de bewoners van de Koperwiek van harte uitgenodigd om mee te zingen met enkele nummers.

Maatschappelijke betrokkenheid tijdens Biltse beursvloer
Tijdens de Biltse Beursvloer in gemeente De Bilt in november vorig jaar kwam de afspraak tussen De Koperwiek en de Keen School tot stand om ouderen te trakteren op prachtige muziek. Op de Beursvloer handelden bedrijven en maatschappelijke organisaties in materialen, middelen en kennis & kunde. Zonder inzet van geld als ruilmiddel. Het eindresultaat van de achtste Beursvloer leverde 82 matches op met een maatschappelijke waarde van € 189.365. Netwerkorganisatie Samen voor De Bilt is organisator van de Beursvloer.

Meer informatie
Wilt u met uw organisatie actief zijn in de Biltse samenleving, neemt u dan gerust contact op met Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, M 06-11 56 49 57.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt - Workshop OneMinuteVideo door Communicatiebureau De Totem (© Hans Lebbe, HLP Images)
X