Workshop van De Totem

 in Matches
Communicatiebureau De Totem maatschappelijk betrokken

Hoe breng je je boodschap krachtig over in een kort filmpje? Hierover verzorgde Communicatiebureau De Totem in twee middagen in januari jl. de workshop OneMinuteVideo. Deelnemers leerden alle ins en outs over hoe je met je smartphone kunt filmen en monteren met een app.

Workshopleiders Fetsje Luimstra en Arthur Nooter van De Totem namen de cursisten op boeiende wijze mee in de wereld van het beeld. Aan deze workshop deden onder andere enkele van onze partners en founders mee, zoals Zorgboerderij Griftenstein & Zorg, Bijen en Bedrijf, Stichting Eet Mee!, Reinaerde en Culture at Work. Ook Samen voor De Bilt was er zelf bij.

Maatschappelijke betrokkenheid tijdens Biltse beursvloer
De afspraak tussen De Totem en genoemde maatschappelijke organisaties kwam tot stand tijdens de Beursvloer in gemeente De Bilt in november vorig jaar. Bij de Beursvloer handelden bedrijven en maatschappelijke organisaties in materialen, middelen en kennis & kunde. Zonder inzet van geld als ruilmiddel. De Beursvloer leverde 82 matches op met een maatschappelijke waarde van € 189.365. Netwerkorganisatie Samen voor De Bilt is organisator van de Beursvloer.

Meer informatie
Ook een workshop OneMinuteVideo volgen? Neem dan contact op met De Totem Crossmediale Communicatie en Vormgeving.
Wilt u met uw organisatie actief zijn in de Biltse samenleving, neemt u dan gerust contact op met Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, M 06-11 56 49 57.

Fotografie © Hans Lebbe, HLP Images.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Leerlingen van Keen School treden op bij woon- en zorgcentrum De Koperwiek
X