Restaurant Bij de Tijd is nieuwe maatschappelijke partner

 in Nieuws
Restaurant Bij de Tijd in De Bilt is maatschappelijke partner geworden van Samen voor De Bilt.

(Grote foto: website Restaurant Bij de Tijd)

13 juni 2019

Restaurant Bij de Tijd is maatschappelijke partner geworden van Samen voor De Bilt. Voor het restaurant in De Bilt betekent dit versterking van de banden met het lokale bedrijfsleven. Restaurant Bij de Tijd en Samen voor De Bilt werkten de afgelopen jaren al samen. Deze samenwerking is nu kracht bijgezet met een partnerschap.

Ed Bandsma, Restaurant Bij de Tijd en maatschappelijke partner van Samen voor De Bilt, en Judith Boezewinkel, Samen voor De Bilt.

Bijzonder gewoon
Ed Bandsma, restaurantmanager: ‘Ons restaurant is een maatschappelijk betrokken organisatie. Zo werken wij met vrijwilligers, mensen met een beperking en participanten. Daarom noemen wij ons restaurant ‘bijzonder gewoon’. Aansluiting bij Samen voor De Bilt betekent dat we onze betrokkenheid in gemeente De Bilt verder kunnen uitbreiden. En dat we de samenwerking met Samen voor De Bilt kunnen intensiveren. Dat biedt ons nieuwe mogelijkheden.’

Sociale activiteit
Ook Samen voor De Bilt is blij met de samenwerking. Voor bedrijven organiseren zij namelijk veel maatschappelijk betrokken teamuitjes. Medewerkers van een bedrijf werken dan

Restaurant Bij de Tijd is maatschappelijke partner van Samen voor De Bilt.

Restaurant Bij de Tijd leent zich uitstekend om na een sociale activiteit met elkaar een hapje te eten.

bijvoorbeeld een middag bij de plaatselijke kinderboerderij of ze gaan met ouderen wandelen of spelletjes doen. Het sociale karakter van Restaurant Bij de Tijd leent zich uitstekend om na zo’n sociale activiteit een hapje te eten met elkaar. Dat kan voor groepen tot circa honderd personen.

Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?
Samen voor De Bilt stimuleert ontmoetingen tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wilt u met uw organisatie ook maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Samen voor De Bilt via Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, M 06-11 56 49 57.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Medewerkers van Poonawalla Science Park B.V. knappen buitenmeubilair op van het Leendert Meeshuis. Foto © Wilma Witkamp.Samen voor De Bilt - Bijeenkomst 'De impact van technologie op werk' bij partner Rabobank Rijn en Heuvelrug, 18 juni 2019
X