Medewerkers Poonawalla helpen bij Leendert Meeshuis

 in Nieuws
Medewerkers Poonawalla helpen bij Leendert Meeshuis

28 mei 2019

Ruim 20 medewerkers van Poonawalla Science Park B.V. (Poonawalla)  staken onlangs de handen uit de mouwen bij het Leendert Meeshuis. Gezamenlijk schuurden en schilderden zij een deel van het binnen- en buitenmeubilair. Dankzij de vrijwilligers kunnen de bewoners van het Leendert Meeshuis weer genieten van een opgeknapte binnenruimte en de binnentuin met geschilderde stoelen en tafels.

Medewerkers van Poonawalla Science Park B.V. draaiden liedjes van weleer voor de bewoners van het Leendert Meeshuis. Foto © Wilma Witkamp.

Medewerkers van Poonawalla Science Park B.V. draaiden liedjes van weleer voor de bewoners van het Leendert Meeshuis. Foto © Wilma Witkamp.

Muziek
Diezelfde middag ging ook een aantal vrijwilligers van Poonawalla langs bij de bewoners met een prachtig draaiorgeltje. In de huiskamers trakteerden ze de bewoners op liedjes van vroegere tijden, en gingen ze rond met ouderwetse stroopwafeltjes.

Woonplezier
Met deze actie leverden de medewerkers van Poonawalla een concrete bijdrage aan de Biltse samenleving. Edmée Smissaert van het Leendert Meeshuis vertelt het zo: ‘Met de huidige ontwikkelingen in de zorg is er steeds minder tijd om extra werkzaamheden uit te voeren. Het meubilair was eigenlijk al een paar jaar toe aan een opknapbeurt. Een goed onderhouden leefomgeving draagt immers in grote mate bij aan het woonplezier van onze bewoners. Het is fijn dat de vrijwilligers van Poonawalla deze taak op zich hebben genomen.’

Poonawalla is maatschappelijk betrokken
Poonawalla was al eerder maatschappelijk betrokken. Eerder waren zij actief bij Academisch Hospice Demeter en kinderboerderij De Schaapskooi van Reinaerde. Daar repareerden en schilderden zij de hekken en deden andere tuinklussen. Zie: ‘Hekwerkdag’ voor medewerkers Poonawalla Science Park B.V.

Ook maatschappelijk betrokken?
Wilt u, net als Poonawalla Science Park B.V., samen met collega’s actief zijn in de Biltse samenleving, neem dan contact op met Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt: judith@samenvoordebilt.nl of 06-11 56 49 57.
Of kijk eens bij de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Plantdag eerste Plukdoolhof van Nederland in Bilthoven (De Schaapskooi, Reinaerde). Foto © Hans Lebbe, HLP ImagesRestaurant Bij de Tijd is maatschappelijke partner van Samen voor De Bilt.
X