Bel met De Biltse Telefoonlijn

 in Nieuws
‘De Biltse Telefoonlijn’ voor een praatje of zinvolle tijdbesteding

20 maart 2020

Vanwege het coronavirus gelden allerlei maatregelen en is er veel veranderd. Hierdoor komen veel mensen gedwongen thuis te zitten. Afspraken worden afgezegd, evenementen gaan niet door, uw wekelijkse sportuurtje kan nu niet en zo voorts. Het kan ook betekenen dat u een dagelijks praatje gaat missen. Of u heeft tijd over die u zinvol wilt besteden.

Met dit lokale initiatief bellen vrijwilligers regelmatig met ouderen en kwetsbaren uit gemeente De Bilt. Zo zetten vrijwilligers zich tijdens de Coronacrisis in om ouderen en kwetsbaren een hart onder de riem te steken.

Eenzaamheid
In ons dagelijks leven is er veel veranderd, maar zeker ook voor ouderen en kwetsbaren. Activiteiten zijn afgelast. Zorgverleners, familie en/of vrijwilligers komen niet of nauwelijks op bezoek. Eenzaamheid ligt op de loer.

Samen
Samen met onze partner MENS De Bilt hebben wij hiervoor De Biltse Telefoonlijn opgezet. Met De Biltse telefoonlijn bellen vrijwilligers een keer per dag of een paar keer per week. Zo is er toch een gezellig praatje en een luisterend oor.
We hebben elkaar nodig in deze onzekere en vervelende tijd!

De Biltse Telefoonlijn helpt bij eenzaamheid door coronavirus

Bellen of gebeld worden
Vindt u het fijn om gebeld worden? Of wilt u zelf graag iemand geregeld bellen?
Neemt u dan contact op met MENS De Bilt via (030) 744 05 95 (op werkdagen bereikbaar van 9.00-17.00 uur) of via maatjes@mensdebilt.nl. Vergeet dan niet om in uw mail uw telefoonnummer te vermelden!

Wij wensen iedereen sterkte en vooral goede gezondheid!

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website van MENS De Bilt.

Wilt u actuele informatie over het coronavirus? Volg dan de informatie die het RIVM hierover geeft.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Rabobank Rijn en Heuvelrug geeft gastlessen over geld en whatsapp-fraude bij AERES VMBO Maartensdijk.Samen voor De Bilt #coronahulp
X