Griftenstein bakt voor RIVM

 in Nieuws
Zorgboerderij Griftenstein & Zorg verrast RIVM medewerkers met taart

16 maart 2020

Een activiteit die de jongeren op Zorgboerderij Griftenstein & Zorg met liefde doen, is met elkaar lekkere taarten bakken. Verrukkelijke appeltaarten, worteltaarten of andere.

Jongeren van Zorgboerderij Griftenstein en Zorg bakten taarten voor RIVM-medewerkers

Jongeren van Zorgboerderij Griftenstein en Zorg bakten taarten voor RIVM-medewerkers

Verrassing
Speciaal voor medewerkers van het RIVM, één van onze founders, hebben de jongeren maar liefst acht taarten gebakken en deze op 13 maart aangeboden. ‘Dit zijn de mensen die zich keihard inzetten om het coronavirus in te dammen in Nederland. Wij gunnen hen een lekker hapje tussendoor’, aldus Suzanne Baan die de activiteiten organiseert bij de zorgboerderij. Het was een complete verrassing voor Jaap van Dissel en zijn medewerkers. En een zeer welkome afwisseling!

Ook interesse in taarten?
Bent u nieuwsgierig naar de taarten van Griftenstein & Zorg? Ook voor u bakken zij graag. Neemt u dan contact op via info@griftensteinenzorg.nl.

Over Zorgboerderij Griftenstein & Zorg
Zorgboerderij Griftenstein & Zorg biedt dagbesteding en begeleiding aan verschillende jongeren die begeleiding nodig hebben. De zorgboerderij wil een veilige plek en een uitnodigende omgeving bieden waar mensen zich gewaardeerd voelen en zich zowel geestelijk als fysiek kunnen ontplooien. Doel is dat de deelnemers op een zinvolle manier onderdeel van de samenleving kunnen zijn.

Meer informatie
Wilt u meer informatie en/of wilt u net als Zorgboerderij Griftenstein & Zorg ook bijdragen aan meer maatschappelijke betrokkenheid in gemeente De Bilt? Neemt u dan contact op met Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, 06-11 56 49 57.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt #coronahulpSamen voor De Bilt organiseert Paasactie met een bloemetje voor bewoners in Biltse zorginstellingen (Foto: © Joyce Reimus - HLP Images)
X