Webinar ‘Financieel gezonde medewerkers’

 in Nieuws
Verslag webinar ‘Mentaal, fysiek en financieel gezonde medewerkers’

29 oktober 2020 

Het coronavirus heeft een grote invloed op de economie. En als werkgever wil je je medewerkers gezond houden, zowel mentaal, fysiek als financieel. Het is niet ondenkbaar dat de kans groter wordt dat je als werkgever te maken hebt of krijgt met werknemers met beginnende of oplopende schulden. Daarom organiseerden wij met onze founder Rabobank Rijn en Heuvelrug en onze collega’s van Samen voor Zeist het webinar ‘Financieel gezonde medewerkers’ op maandag 26 oktober 2020.

OWebinar 26 oktober 2020 - 'Financieel gezonde medewerkers'ntwikkelingen en signalen
Tijdens het programma van het webinar was een aantal sprekers aan het woord. Zo vertelde Robert Paul Jorna van de Rabobank over de actuele ontwikkelingen toegespitst op werkgelegenheid en mogelijke financiële consequenties voor werknemers.
Vervolgens had Philine Bos van Sociaal Raadslieden Zeist het woord. Zij lichtte toe op welke signalen je bedacht moet zijn en wat je als werkgever kunt doen als je werknemers financieel lastig komen te zitten.
Tot slot vertelde Kobus Schellevis van Wessels Zeist zijn ervaringen uit de praktijk.

Openheid
Opmerkelijk was dat in alle drie de verhalen naar voren kwam dat openheid heel belangrijk is. Dus dingen aankaarten en in vertrouwen bespreken.

Samen voor De Bilt - Webinar 'Financieel gezonde werknemers' terugkijkenWebinar terugkijken?
Heeft u het webinar gemist? U kunt het webinar ‘Financieel gezonde werknemers’ terugkijken. Bekijk ook het programma van het webinar.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over dit webinar neem dan contact op met Joanne Penning, directeur Samen voor De Bilt, telefoon (06) 46 06 40 10 of via joanne@samenvoordebilt.nl.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt - Martijn, Femke en Lise van Reinaerde genieten van een online lunch met gemeente De Bilt (© Foto: Hans Lebbe, HLP Images)
X