Lentink De Jonge accountants & adviseurs is nieuwe partner

 in Nieuws
Lentink De Jonge uit Bilthoven is nieuwe partner van Samen voor De Bilt.

Foto © Wendy Bos Fotoproducties

6 april 2021

Sinds een jaar is Lentink De Jonge accountants & adviseurs gevestigd in Bilthoven, gemeente De Bilt. Zij verzorgen onder andere financiële, fiscale en administratieve zaken voor midden- en kleinbedrijven, maatschappelijke instellingen, stichtingen, vrije beroepsuitoefenaars, zzp’ers en particulieren uit heel Nederland.

Lentink De Jonge accountants & adviseurs is nieuwe partner van Samen voor De Bilt (Foto © Wendy Bos Fotoproducties)

Remco van der Veeke en Martin Klomp van Lentink De Jonge (Foto © Wendy Bos Fotoproducties)

Remco van der Veeke: “Wij vinden het belangrijk dat wij een goede aansluiting hebben met de Biltse samenleving. Daarom kiezen wij voor een partnerschap met Samen voor De Bilt; een netwerkorganisatie van betrokken ondernemers die helpende handen willen bieden of hun kennis en middelen willen delen met Biltse maatschappelijke organisaties”.

Advies aan maatschappelijke partner
Lentink De Jonge bood eind 2020 al hun diensten aan onze maatschappelijke partner Biltsheerlijk aan. Zij kregen van het accountantskantoor advies over omzetbelasting, vennootschapsbelasting, beloning van medewerkers en de inrichting van de financiële administratie.

Kijk voor meer info over Lentink De Jonge op hun website.

Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?
Samen voor De Bilt stimuleert ontmoetingen tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wilt u met uw organisatie ook maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Samen voor De Bilt via Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, M 06-11 56 49 57.

Deze (maatschappelijke) partners gingen u al voor!

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt - Kinderen Julianaschool met Koningsspelen naar Huize Het OostenSamen voor De Bilt jaarverslag 2020
X