RIVM’ers zingen en tuinieren bij d’Amandelboom

 in Nieuws
RIVM’ers zingen en tuinieren bij woonzorgcentrum d’Amandelboom in Bilthoven.

25 juni 2019

Het RIVM bezocht op dinsdag 20 juni jl. onze maatschappelijke partner woonzorgcentrum d’Amandelboom met ongeveer 25 medewerkers van het Bureau Directieraad. Een aantal medewerkers verzorgde een meezingmiddag voor en met de bewoners. Andere medewerkers deden diverse tuinklussen. Met deze teammiddag toonde het RIVM, één van onze founders, haar maatschappelijke betrokkenheid en leverde zo een concrete bijdrage aan de Biltse samenleving.

RIVM-medewerkers van Bureau Directieraad zingen en tuinieren bij woonzorgcentrum d`Amandelboom

De bewoners van d’Amandelboom kregen koffie, thee en zelfgebakken taart bij ontvangst in hun eigen restaurant. RIVM’er Daniel Mourad speelde op de piano diverse liedjes uit lang vervlogen tijden. Bewoners en bedrijfsvrijwilligers werden van harte uitgenodigd om gezamenlijk mee te zingen.
Terwijl de muziek zorgde voor mooie verbindingen tussen de bewoners en RIVM-medewerkers, werkten andere RIVM’ers hard in de tuin. Vrijwilligers wiedden onkruid, maaiden gras en spoten het tuinmeubilair schoon. Na een intensieve en mooie middag was er voor het Bureau Directieraad een afsluitend etentje in sociaal restaurant Bij De Tijd, één van onze maatschappelijke partners.

RIVM: midden in de samenleving
RIVM is een maatschappelijk betrokken organisatie en wil graag middenin de samenleving staan. Als founder is zij al een aantal jaren verbonden aan Samen voor De Bilt. ‘Het was bijzonder om samen met collega’s te gaan voor een personeelsuitje waarbij je, ook al is het maar kort, echt iets kan meemaken met de bewoners van d’Amandelboom,’ aldus Lisa Schipper van het RIVM.

Samen voor De Bilt organiseerde deze middag samen met het RIVM en d’Amandelboom.

Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?
Samen voor De Bilt stimuleert ontmoetingen tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wilt u met uw organisatie ook maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Samen voor De Bilt via Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, M 06-11 56 49 57.
Of kijk eens bij de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt - Bijeenkomst 'De impact van technologie op werk' bij partner Rabobank Rijn en Heuvelrug, 18 juni 2019Tap DELA verzorgde een gastles over Afscheid aan groep 8 van de Julianaschool.
X