Expositie Kunstkring BeeKk bij Rabobank Rijn en Heuvelrug

 in Nieuws
Kunstkring BeeKk De Bilt-Bilthoven exposeert bij founder Rabobank Rijn en Heuvelrug.

(Grote foto: © Hans Lebbe/HLP Images)

26 september 2019

Rabobank Rijn en Heuvelrug biedt een podium aan lokale kunstenaars van Kunstkring BeeKk De Bilt-Bilthoven. Gedurende drie maanden (26 september tot en met 26 december 2019) exposeren zestien leden van de kunstkring hun werk in de kantoorruimte van founder Rabobank Rijn en Heuvelrug in Zeist.

Kunstenaars aan het woord
Tijdens de feestelijke opening van 26 september jl. kregen vier kunstenaars de gelegenheid te vertellen over hun werk en hun inspiratie. Armien Visser vertelde over etsen en textiel, terwijl Elisabeth Copijn uitleg gaf over haar keramiekwerken. Annemieke Keijzer nam de luisteraars mee in de wereld van de fotografie. Tot slot legde Sascha Hacksa met bezieling uit hoe haar glaskunstwerken tot stand komen met de glasfuse techniek. Onder het genot van een hapje en een drankje kon het publiek de collectie bezichtigen en in gesprek gaan met de aanwezige kunstenaars.

Kunstkring BeeKk De Bilt-Bilthoven exposeert bij Rabobank Rijn en Heuvelrug, 26 september tot en met 26 december 2019 (Foto: © Hans Lebbe, HLP Images).

Kunst verbindt mensen
‘Kunst biedt een blik op de wereld, en de tijd waarin wij leven. De Rabobank beschouwt kunst als barometer van de maatschappij,’ zo vertelt Melanie Wissenburg, accountmanager Private Banking van de Rabobank. ‘Daarnaast draagt Rabobank Rijn en Heuvelrug graag bij aan de lokale leefomgeving. We willen een ontmoetingsplek zijn voor lokale initiatieven. Met deze prachtige expositie kunnen we deze twee met elkaar verbinden.’

Beursvloer
De samenwerking tussen Kunstkring BeeKk De Bilt-Bilthoven en Rabobank Rijn en Heuvelrug kwam tot stand tijdens de Biltse beursvloer op 15 november 2018.
Bij een beursvloer handelen bedrijven en maatschappelijke organisaties in materialen, middelen en kennis & kunde. Zonder inzet van geld als ruilmiddel. Samen voor De Bilt organiseert de beursvloer.

Expositie bezoeken
De expositie van Kunstkring BeeKk is van 26 september tot en met 26 december 2019 te bekijken. Wilt u de expositie bezoeken? U bent van harte welkom om tijdens kantooruren te komen kijken bij Rabobank Rijn en Heuvelrug, Utrechtseweg 25 in Zeist.
Voor meer informatie: communicatie.rh@rabobank.nl of via telefoonnummer (030) 224 66 66.

In de media
De Bilt in Beeld – Feestelijke opening expositie Kunstkring BeeKk bij Rabobank
De Vierklank – Expositie Kunstkring BeeKk bij Rabobank

Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?
Samen voor De Bilt stimuleert ontmoetingen tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wilt u met uw organisatie ook maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Samen voor De Bilt via Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, M 06-11 56 49 57.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Medewerkers van het Universitair Medisch Centrum Utrecht gingen aan de slag bij maatschappelijke organisaties in De Bilt en Zeist: ‘DIT doen we samen’.Medewerkers van een sales organisatie zetten zich tijdens bedrijfsuitje vrijwillig in bij Hospice Demeter.
X