Medewerkers UMC in De Bilt en Zeist: ‘DIT doen we samen’

 in Nieuws
Medewerkers UMC in De Bilt en Zeist: ‘DIT doen we samen’.

12 september 2019

Bijna 100 medewerkers van de afdeling Directie Informatie Technologie (DIT) van het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC) waren afgelopen donderdag aan het werk als vrijwilliger. Ze schuurden, schilderden, tuinierden, bakten, wandelden, snoeiden en deden spelletjes, bij maar liefst zeven maatschappelijke organisaties in onze regio.

 

Medewerkers van het Universitair Medisch Centrum Utrecht gingen aan de slag bij maatschappelijke organisaties in De Bilt en Zeist: ‘DIT doen we samen’.

Medewerkers van het Universitair Medisch Centrum Utrecht gingen aan de slag bij maatschappelijke organisaties in De Bilt en Zeist: ‘DIT doen we samen’.

Medewerkers van het Universitair Medisch Centrum Utrecht gingen aan de slag bij maatschappelijke organisaties in De Bilt en Zeist: ‘DIT doen we samen’.

 

 

 

 

Zo gingen zij aan de slag bij Huize het Oosten, kinderboerderij De Schaapskooi van Reinaerde, woonvoorziening De Reiger van Reinaerde, NMC De Boswerf, Stichting De Ezelsociëteit, Warande locatie Heerewegen en Bartiméus.

DIT doen we samen; De Bilt uitgelicht
Insteek van de UMC-middag was: ‘DIT doen we samen’. Om deze slogan invulling te geven, nodigde het UMC bij een gezellige activiteitenmiddag in Huize het Oosten ook kinderen van de Julianaschool uit. Jong en oud deden hier samen spelletjes onder het genot van een versgebakken wafel. Ook werkten ze samen in de tuin. Bij De Schaapskooi zetten vrijwilligers een speelhuisje opnieuw in de verf, werkten ze in de moestuin en snoeiden ze vele meters heg. Bij woonvoorziening De Reiger kregen diverse muren een nieuw en fris kleurtje. Ook hier stond samenwerking centraal, nu met cliënten van Reinaerde.

UMC maatschappelijk betrokken
Met deze actie toonden medewerkers van het UMC hun maatschappelijke betrokkenheid in de lokale omgeving. Met gezamenlijk 300 uur aan vrijwilligerswerk verzetten ze in één middag enorm veel werk.

Samen voor
Samen voor De Bilt en Samen voor Zeist sloegen de handen ineen en organiseerden deze middag. Deze stichtingen leggen contacten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Zij organiseren allerlei activiteiten om maatschappelijke betrokkenheid te bevorderen, in gemeente De Bilt en gemeente Zeist.

Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?
Samen voor De Bilt stimuleert ontmoetingen tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wilt u, net als UMC Utrecht, samen met collega’s actief zijn in de lokale omgeving of maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Samen voor De Bilt via Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, M 06-11 56 49 57.
Kijk ook eens bij de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Leerlingen Keenschool onderzoeken woningbouw in gemeente De BiltKunstkring BeeKk De Bilt-Bilthoven exposeert bij Rabobank Rijn en Heuvelrug, 26 september tot en met 26 december 2019 (Foto: © Hans Lebbe, HLP Images).
X