Vrijwillig klussen bij Hospice Demeter

 in Nieuws
Medewerkers van een sales organisatie klusten vrijwillig bij Hospice Demeter in De Bilt

1 juli 2019

Onlangs kreeg onze maatschappelijke partner Hospice Demeter hulp van zes medewerkers van een commerciële sales organisatie. Met stralend weer wiedden de bedrijfsvrijwilligers als bedrijfsuitje onkruid, spoten tuinmeubilair schoon en snoeiden de heggen. Zo leverden zij een concrete bijdrage aan de Biltse samenleving.

Medewerkers van een sales organisatie zetten zich vrijwillig in bij Hospice Demeter.

‘Het belang van een goed onderhouden tuin voor de zieke patiënten van het Hospice is groot’, vertelt Cindy Hagenouw van het Hospice. Mooie natuur brengt rust bij patiënten die de laatste fase van hun leven doorbrengen in het Hospice. De tuinvrijwilligers van Hospice Demeter doen er dus alles aan om de tuin goed te onderhouden. De tuin is groot, er is altijd werk te doen.

Vrijwilligers zijn welkom
Het Hospice Demeter maakt graag gebruik van de inzet van (bedrijfs)vrijwilligers. Dankzij deze hulp kunnen extra klussen worden gedaan. Bovendien is het een waardevolle ervaring, zowel voor vrijwilligers als voor patiënten.

Ook vrijwilliger worden?
Wilt u zich ook inzetten als vrijwilliger bij Hospice Demeter? Laat het ons weten. Wij brengen u graag met hen in contact.
Ook als u samen met collega’s actief wilt zijn in de Biltse samenleving kunt u met ons contact opnemen via Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, M 06-11 56 49 57.
Of kijk eens bij de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Kunstkring BeeKk De Bilt-Bilthoven exposeert bij Rabobank Rijn en Heuvelrug, 26 september tot en met 26 december 2019 (Foto: © Hans Lebbe, HLP Images).Poonawalla Science Park is de nieuwe bedrijfspartner van Samen voor De Bilt.
X