Poonawalla Science Park is nieuwe partner

 in Nieuws
Poonawalla Science Park (PSP) is partner geworden van Samen voor De Bilt.

4 juli 2019

Met de officiële ondertekening is Poonawalla Science Park (PSP) nieuwe partner geworden van Samen voor De Bilt. Al enige tijd werkt Poonawalla Science Park samen met Samen voor de Bilt. Poonawalla Science Park vindt het belangrijk om in de gemeente een goede buur te zijn.

`Hekwerkdag` voor medewerkers Poonawalla Science Park B.V. (Foto: © Hans Lebbe/HLPImages)

Dat hebben zij de laatste jaren op diverse manieren laten blijken. Zo gaven zij een rondleiding aan Biltse organisaties gericht op hun energievoorzieningen. Onlangs knapten zij als maatschappelijk betrokken teamuitje met ruim 20 medewerkers het meubilair op bij het Leendert Meeshuis. En eerder kwamen medewerkers in actie bij Academisch Hospice Demeter en kinderboerderij De Schaapskooi van Reinaerde.

Jeff de Clercq, CEO Poonawalla Science Park: ‘Als het voor ons mogelijk is een bijdrage te leveren aan de Biltse samenleving, dan doen we dat graag. Zo zijn we nu bezig met de voorbereidingen om in september ‘Theater in ‘t Groen‘ op ons terrein te ontvangen met hun voorstelling ‘Mariecken uit Nijmegen‘. Aansluiting bij Samen voor De Bilt betekent dat we onze maatschappelijke betrokkenheid verder kunnen uitbreiden.’

Poonawalla Science Park is nieuwe partner van Samen voor De Bilt.

Over Poonawalla Science Park
Poonawalla Science Park verzorgt het vastgoedmanagement en het onderhoud & beheer van gebouwen, installaties en infrastructuur voor bedrijven en organisaties die op Utrecht Science Park Bilthoven gevestigd zijn. Hier houdt onder andere onze founder RIVM kantoor. Ook zijn zij als bedrijf actief binnen U15; een netwerk van werkgevers die samen gaan voor duurzame mobiliteit in Midden-Nederland.

Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?
Samen voor De Bilt stimuleert ontmoetingen tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wilt u met uw organisatie ook maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Samen voor De Bilt via Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl, M 06-11 56 49 57.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Medewerkers van een sales organisatie zetten zich tijdens bedrijfsuitje vrijwillig in bij Hospice Demeter.Medewerkers van het Wilhelminakinderziekenhuis (WKZ) gingen vrijwillig aan de slag in De Bilt.
X