Dag van de Ondernemer

 in Nieuws
Vrijdag 20 november 2020 was de Dag van de Ondernemer

23 november 2020

© Grote foto: Hans Lebbe / HLP Images

Vrijdag 20 november was de Dag van de Ondernemer. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun inzet.

Samen voor De Bilt - Dag van de Ondernemer (© Foto: Hans Lebbe / HLP Images)

2020 is een bizar jaar voor veel ondernemers. Onze bedrijfspartner Business Contact De Bilt (BCB) wilde daarom op deze dag de ondernemers in gemeente De Bilt een hart onder de riem steken. De maandelijks live-ontmoetingen tussen de BCB-leden zijn er nu niet. Het bestuur van de BCB had daarvoor een alternatief gevonden. Zij boden hun leden een borrelpakket aan. Met als tip om een toost op zichzelf en elkaar uit te brengen. Het bestuur bracht zo de BCB-borrel letterlijk bij de ondernemers thuis.

Samen voor De Bilt - Dag van de Ondernemer 'Wees loyaal, koop lokaal'

Wees loyaal, koop lokaal
Dit borrelpakket is samengesteld vanuit de gedachte Wees Loyaal, Koop Lokaal en vanuit maatschappelijke betrokkenheid. Het zijn daarom producten van diverse lokale ondernemers zoals boerenlandwinkel de Hooierij en Whisky- en Wijnhandel Verhaar. Medewerkers van onze founder Reinaerde pakten het enthousiast in. Voor deze actie werkte Samen voor De Bilt nauw samen met de BCB.

 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over deze actie neem dan contact op met Joanne Penning, directeur Samen voor De Bilt, telefoon (06) 46 06 40 10 of via joanne@samenvoordebilt.nl.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Samen voor De Bilt - Martijn, Femke en Lise van Reinaerde genieten van een online lunch met gemeente De Bilt (© Foto: Hans Lebbe, HLP Images)Samen voor De Bilt en Zeist - Rabobank Rijn en Heuvelrug schenkt prachtig versierde kerstbomen
X