NLdoet 13 en 14 maart 2020 in gemeente De Bilt

 in Geen categorie, Nieuws
NLdoet is dit jaar op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart

(Foto: Frank en Marieke van Reinaerde samen aan het werk bij Kinderboerderij De Schaapskooi in Bilthoven (© Oranje Fonds – Remko de Waal)

N.B.: Het Oranje Fonds heeft deelnemende organisaties opgeroepen de activiteiten voor NLdoet uit te stellen vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Vanuit gemeente De Bilt is hieraan gehoor gegeven en zijn de activiteiten afgelast.

21 januari 2020

Onder andere de inwoners van gemeente De Bilt kunnen op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020 weer meedoen aan NLdoet. Tienduizenden Nederlanders steken hun handen uit de mouwen en doen vrijwilligerswerk tijdens de jaarlijkse landelijke grootste vrijwilligersactie.

NLdoet levert zo een belangrijke bijdrage aan het imago van vrijwilligerswerk. Vrijwilligers voeren klussen uit bij maatschappelijke organisaties die iets extra’s willen doen voor hun bewoners of gebruikers kunnen een klus aanbieden.

Bedrijfsuitje
Maak vrijblijvend kennis met vrijwilligerswerk bij u in de buurt. Deelnemen aan NLdoet is hiervoor de uitgesproken kans. Ook voor bedrijven is NLdoet heel geschikt. Op een laagdrempelige manier kan een bedrijf of organisatie starten met Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). Maar ook om te laten zien wat er in uw organisatie al binnen MBO gebeurt. Er zijn ook organisaties die NLdoet aangrijpen als bedrijfsuitje of teamuitje. Medewerkers pakken dan gezamenlijk een leuke klus aan. Agterberg Bedrijven nam bijvoorbeeld tijdens NLdoet 2018 het Van Boetzelaerpark in De Bilt onderhanden.
Kijk op NLdoet welke mooie klussen dit jaar in gemeente De Bilt hulp kunnen gebruiken.

Uitnodiging Samen voor De Bilt - NLdoet 13 en 14 maart 2020 Gemeente De Bilt

Meerwaarde
Mooi hoor helpen bij die klussen, maar wat levert het voor mijn organisatie op?

  • met uw hulp kunnen maatschappelijke organisaties doelen realiseren die voor hen anders moeilijk of niet haalbaar zijn;
  • u heeft de kans om uw lokale relaties te versterken èn u geeft een goed voorbeeld. Dit is positief voor het imago van uw bedrijf;
  • bedrijfsmatig kan deelname veel opleveren, zoals gemotiveerde medewerkers, blikverruiming en toegang tot nieuwe netwerken;
  • het is een goede en betekenisvolle invulling van de traditionele ‘teambuilding’ of het bedrijfsuitje;
  • u lift mee op de positieve media-aandacht van een landelijk gerenommeerd evenement;
  • en bovenal is deelname aan NLdoet inspirerend en leuk voor alle partijen!


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Judith Boezewinkel, judith@samenvoordebilt.nl of M (06) 11 56 49 57.

Zie ook:
Uitnodiging NLdoet 2020 in gemeente De Bilt.
Bedrijfsuitjes
De Vierklank d.d. 21 maart 2019 – Aan de slag tijdens NLdoet 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Medewerkers van het Wilhelminakinderziekenhuis (WKZ) gingen vrijwillig aan de slag in De Bilt.Rabobank Rijn en Heuvelrug geeft gastlessen over geld en whatsapp-fraude bij AERES VMBO Maartensdijk.
X